Inwerkprogramma

Een nieuwe baan is altijd spannend, daarom doen wij er alles aan om jouw inwerktraject tot een succes te maken!

Je eerste dag

We zetten alles voor je klaar: van je laptop en smartphone (met alle belangrijke Pulse-events al gepland in jouw kalender), ingerichte werkplek en trainingsmaterialen tot een welkomstpakket. Ook zorgen we voor een lekkere lunch!

Je eerste week

In de eerste week maak je kennis met alle Pulsers, die op intranet al over je komst hebben gelezen en enthousiast zijn om je als nieuwe collega welkom te heten. Je krijgt praktische uitleg over onze werkwijze en bespreekt met je leidinggevende welke trainingen of opleidingen je gaat volgen.

Je eerste maand

Om de voortgang te bewaken zijn er diverse gesprekken gepland: na 1 week, 3 weken, 100 dagen, 5 maanden en uiteraard na 1 jaar. Bij collega’s en klanten haal je feedback op die helpt om succesvol de inwerkperiode door te komen. Voor je het weet ben je verantwoord ingewerkt, zit je midden in je eigen project en ben je de volgende Pulser die dagelijks met plezier naar het werk gaat!

Control your future

Bij Pulse is veel mogelijk, maar het initiatief ligt bij jou! Verliezers hebben een excuus, winnaars een argument. Wat wij onze klanten adviseren geldt ook voor onze eigen mensen: wees proactief en bouw aan je toekomst.

Jij staat aan het stuur van je eigen ontwikkeling. Studieovereenkomsten? Die kennen we niet! We vertrouwen erop dat jij je verantwoordelijkheid neemt in de balans van geven en nemen.

We zijn een hoogwaardig kennisbedrijf waar het draait om het consequent vergroten en delen van kennis. Om dit te faciliteren kennen we binnen Pulse diverse werkgroepen die zich bezighouden met verschillende thema’s. Daarnaast krijg je verschillende mogelijkheden om middels trainingen te investeren in soft skills en allerlei opleidingen te volgen om bijvoorbeeld branchekennis en consultancy skills te vergroten.

Werken bij Pulse?

Neem dan contact op met onze recruiter Danielle:

Stuur Danielle een appje