Meer dan geld

Goede arbeidsvoorwaarden zijn belangrijk en daar kijken we dan ook met zorg naar. Bij ons is de basis (brutosalaris, reiskostenvergoeding, vakantiedagen) méér dan marktconform en ook aan niet-meetbare zaken hechten we waarde.

Denk aan voldoende lachen op je werk, gezellige (sportieve) activiteiten, borrels met collega’s en andere bijzondere belevenissen zoals samen bierbrouwen. Daarnaast bieden we talloze mogelijkheden om je competenties middels trainingen aan te scherpen.

Onze arbeidsvoorwaarden

  • Marktconform salaris
  • 33 vakantiedagen
  • Flexibel werken
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Leaseregeling of reiskosten
  • Collectieve ziektekostenregeling
  • Goede pensioenregeling
  • Laptop, telefoon & alles voor thuiswerken
  • Zelf standplaats kiezen: Venlo of Deventer

Daarom kies je voor Pulse

Pulse maakt als innovatieve businesspartner MKB+ bedrijven binnen de (maak)industrie toekomstbestendig, gebruikmakend van het Microsoft Dynamics 365-platform. Dit realiseren wij niet alleen met moderne software, maar juist met degene die het verschil maken: onze mensen.

In onze cultuur staan drie kernwaarden centraal: Passionate, Together, Challenging. We zijn trots op wat we met elkaar bereiken, nemen initiatief en dagen elkaar uit. En we streven naar een langdurige relatie op basis van respect en vertrouwen.

Groei

Bij groei wordt vaak gedacht in termen van carrièreladders en hogerop komen. Realiseer je dat Pulse bewust een platte organisatie heeft. Groei betekent bij ons verbreding en verdieping van kennis en niet te vergeten: groeien door ervaring op te doen.

Dat neemt niet weg dat we voor toptalenten alle kansen bieden om door te groeien tot bijvoorbeeld Managing of Business Consultant. We waarderen het vooral ook als je zelf je kansen ziet of durft te creëren en die met ons realiseert. Jij krijgt van ons daarbij alvast 100 procent vertrouwen: een meer dan stevig uitgangspunt voor je succes!

Groei betekent bij ons verbreding en verdieping van kennis en niet te vergeten: groeien door ervaring op te doen.
Microsoft Dynamics 365

Ontwikkeling

Iedereen bij Pulse krijgt volop ruimte om te blijven leren. Zo worden er regelmatig webinars en (interne) trainingen georganiseerd om kennis en expertise uit te wisselen. Dat kan gaan over onze projectaanpak, Microsoft tooling en certificering, maar er wordt ook aandacht besteed aan soft skills. Zie je zelf een relevante training die je graag wilt volgen, dan is daar ook ruimte voor. Door jou verder te helpen in je ontwikkeling help jij Pulse weer, en daarmee is de cirkel rond. Check ook ons inwerkprogramma.