Webinar | Demand Planning

9 april 2020 van 13.30u – 15.00u 

Impact van huidige ontwikkelingen

Het zijn bijzondere tijden die we niet hadden kunnen voorspellen. Tijden waarin het Corona-virus ons ook zakelijk gezien in de greep houdt. Waarschijnlijk ben je op dit moment nog volop bezig met improviseren en organiseren, en hard aan het werk om de gewone bedrijfsvoering zoveel mogelijk doorgang te laten vinden.

Normaal gesproken ben je van Pulse gewend dat er een aantal Jumpstart Sessies worden gefaciliteerd over uiteenlopende topics. Uiteraard willen wij je deze niet onthouden en hebben we goed nagedacht over thema’s die in de huidige situatie juist veel waarde toe kunnen voegen voor jouw bedrijf. De Jumpstart Sessies zullen de komende tijd plaatsvinden in de vorm van een webinar, zodat iedereen online via Microsoft Teams deel kan nemen.

Wat mag je verwachten?

Specialisten Harold Swaanen en Martijn Cortenbach zullen je tijdens dit webinar volledig meenemen in de wereld van historische (verkoop) data en hoe je dit omzet naar relevante inzichten en prognoses voor de toekomst! Met behulp van het Power Platform gaan we deze prognose bewerken met actuele data waardoor we de impact van huidige ontwikkelingen direct inzichtelijk maken en meenemen in onze toekomstprojectie. Denk bijvoorbeeld aan de volgende scenario’s:

  • Wat is het effect op mijn prognose wanneer dit kwartaal 30% van mijn mensen een week ziek thuis zit?
  • Wat is de impact van onze Chinese leverancier die niet kan leveren?

Je wilt in control zijn en waar nodig snel kunnen schakelen. Onze oplossing Demand Planning of Forecasting maakt dit mogelijk en kan o.b.v. verkoophistorie voorspellen hoe de toekomst eruit gaat zien. Binnen Microsoft Dynamics 365 combineer je data vanuit verschillende bronnen, data die je toch al hebt vanuit het verleden (en tevens vanuit andere systemen). Kortom: jouw historische data is goud waard!

Tot slot laten we een recent ontwikkelde App zien die inspeelt op onzekerheden die er momenteel zijn.

Schrijf je in en ervaar de toegevoegde waarde van Demand Planning!

Aanmelden

Ai, net te laat. Aanmelden is (helaas) niet meer mogelijk.