Webinar Demand Planning

Webinar Demand Planning

Webinar | Demand Planning

9 april 2020 van 13.30u – 15.00u

Het zijn bijzondere tijden die we niet hadden kunnen voorspellen. Tijden waarin het Corona-virus ons ook zakelijk gezien in de greep houdt. Waarschijnlijk ben je op dit moment nog volop bezig met improviseren en organiseren, en hard aan het werk om de gewone bedrijfsvoering zoveel mogelijk doorgang te laten vinden.

Normaal gesproken ben je van Pulse gewend dat er een aantal Jumpstart Sessies worden gefaciliteerd over uiteenlopende topics. Uiteraard willen wij je deze niet onthouden en hebben we goed nagedacht over thema’s die in de huidige situatie juist veel waarde toe kunnen voegen voor jouw bedrijf. De Jumpstart Sessies zullen de komende tijd plaatsvinden in de vorm van een webinar, zodat iedereen online via Microsoft Teams deel kan nemen.

Op 9 april organiseren wij de eerste webinar, waarin specialisten Harold Swaanen en Martijn Cortenbach je volledig meenemen in de wereld van historische (verkoop) data en hoe je dit omzet naar relevante inzichten en prognoses voor de toekomst! Met behulp van het Power Platform gaan we deze prognose bewerken met actuele data waardoor we de impact van huidige ontwikkelingen direct inzichtelijk maken en meenemen in onze toekomstprojectie.

Schrijf je hier in en ervaar de toegevoegde waarde van Demand Planning!