Webinar | Controle met Business intelligence

30 april 2020 van 13.30u – 15.00u 

Impact van huidige ontwikkelingen

Het zijn bijzondere tijden die we niet hadden kunnen voorspellen. Tijden waarin het Corona-virus ons ook zakelijk gezien in de greep houdt. Waarschijnlijk ben je op dit moment hard aan het werk om de gewone bedrijfsvoering zoveel mogelijk doorgang te laten vinden.

Normaal gesproken ben je van Pulse gewend dat er een aantal Jumpstart Sessies worden gefaciliteerd over uiteenlopende topics. Uiteraard willen wij je deze niet onthouden en hebben we goed nagedacht over thema’s die in de huidige situatie juist veel waarde toe kunnen voegen voor jouw bedrijf. De Jumpstart Sessies zullen de komende tijd plaatsvinden in de vorm van een webinar, zodat iedereen online deel kan nemen.

Wat mag je verwachten?

Specialisten Frank Koopmans en Ruben Baakman zullen je tijdens dit webinar meenemen in de wereld van data, dashboard en rapportage, centraal op één plek. We tonen dat de onderliggende databron(nen) daarbij verschillend of versnipperd kunnen zijn en geen belemmering vormen. Het webinar zal zich concentreren rond de gebieden logistiek (SCOR), productie/ capaciteit en finance. We tonen de volgende scenario’s:

  • Cash is king in deze crisis, we tonen daarom de liquiditeitsprognose-rapportage
  • Praktijkcase waarbij data versnipperd was over verschillende bronnen (o.a Excel en andere systemen)
  • Praktijk cases (dashboard/ rapportage) waarbij een Dynamics AX on-prem-versie als databron wordt gebruikt
  • Praktijk cases (dashboard/ rapportage) waarbij Dynamics 365 als databron dient.

Je wilt in control zijn en waar nodig snel kunnen schakelen. Het overzichtelijk combineren van data vanuit verschillende bronnen, data die je toch al hebt vanuit het verleden (en tevens vanuit andere systemen), ligt binnen handbereik.

Schrijf je in en ervaar de toegevoegde waarde en vakkennis van Business Intelligence en de Business Control Tower van Pulse!

Aanmelden