Dynamics 365 Supply Chain Management

Het is de droom van menig (maak)bedrijf: één volledig geïntegreerd systeem voor de hele supply chain; van productie tot en met de verkoop naar de consument. Dat maakt vele ‘houtje-touwtje’ koppelingen tussen bijvoorbeeld de productielocaties en de verschillende winkelsystemen overbodig. Dynamics 365 Supply Chain Management (voorheen Dynamics AX) maakt het mogelijk.

Supply Chain Management is onderdeel van het Microsoft Dynamics 365-platform en integreert naadloos met andere modules voor finance, (field)service, sales en marketing. Het helpt je om je supply chain te automatiseren en stroomlijnen. Verbeter fulfillment, sourcing en logistiek dankzij met geavanceerd magazijn- en voorraadbeheer en benut de kracht van AI, IoT en machine learning.

erp dynamics 365 supply chain management

Geïntegreerde supply chain

Er zijn zoveel afhankelijkheden in de keten dat een probleem bij inkoop direct gevolgen heeft voor je productie en de uiteindelijke levering. Dynamics 365 helpt je de vraag te voorspellen, zodat je slim kunt inkopen. Bovendien zijn alle logistieke processen, orderverwerking en voorraadbeheer geautomatiseerd en kun je leveranciers koppelen aan het platform. Je planning wordt nauwkeuriger, de productkwaliteit gewaarborgd, de supply chain duurzamer en klanten krijgen hun product op tijd.

schaalbaar dynamics 365 supply chain management

Schaalbaar

Heb je de ambitie om te groeien? Voorheen moest je daar goed over nadenken, zodat je op tijd investeerde in voldoende servercapaciteit. De cloud is veel flexibeler: naar behoefte kun je opslag, capaciteit en rekenkracht opschalen én verminderen. Zo kun je piekbelasting eenvoudig opvangen, maar ook kosten besparen wanneer je minder gebruikmaakt van bepaalde clouddiensten. Bovendien heb je direct toegang tot de nieuwste technologieën, zodat je snel kunt innoveren, inspelen op marktontwikkelingen en de concurrentie voorblijft.

cloud enterprise resource planning systeem

Veilig

Voorheen draaiden bedrijfsnetwerken in-house en op fysieke servers. De cloud maakt infrastructurele, platform- en softwarediensten via internet toegankelijk. Microsoft investeert stevig in de fysieke beveiliging van hun datacenters en een team van 3500 cybersecurity-experts zorgt ervoor dat je bedrijfsdata veilig en toegankelijk blijft.

erp supply chain management

ERP toekomstbestendig

Grote kans dat Dynamics 365 je laatste (grote) ERP-/ CRM-project is. Waarom? Dankzij de compleetheid blijf je binnen de standaard én dankzij het feit dat je in de cloud (Microsoft Azure) werkt, beschik je altijd over de actuele versie. Geen moeilijke migratie, her-implementatie of upgrades meer.

erp supply chain management

Fundament voor je groei

Voor het beheer en de doorlopende optimalisatie van je financiële, logistieke en industriële processen is goede bedrijfssoftware nodig. Microsoft Dynamics 365 biedt een complete gereedschapskist in de cloud voor ERP, CRM én Business Intelligence. Hiermee kun je productie, planning en operatie optimaliseren, kosten besparen door te automatiseren en beter voldoen aan de klantvraag. Daarnaast geeft het je de mogelijkheid om data te ontsluiten en mobiliseren, voor betere, data-gedreven beslissingen.

Microsoft Dynamics 365 is een bundeling van onder meer Dynamics AX en CRM, die voorheen apart werden aangeboden. Het is een totaaloplossing in de cloud die meegroeit met je onderneming en behoeften. Je kunt starten met enkel datgene wat je nodig hebt, en op elk moment op- of afschalen in capaciteit en toepassingen. Het platform biedt standaard al praktisch alles wat je nodig hebt en de uitgebreide basisfuncties breidt Pulse doorlopend uit met branchespecifieke apps.