Dynamics 365 Finance:
alles in één

Al je financiële data en activiteiten in de cloud, zodat je beter inzicht hebt in de gezondheid van je onderneming, tijdrovende taken kunt automatiseren en data kunt mobiliseren voor het nemen van betere beslissingen. Microsoft Dynamics 365 Finance (voorheen Dynamics AX) maakt dit – en meer – mogelijk en stelt je in staat om je organisatie wendbaarder en productiever te maken.

Finance maakt onderdeel uit van het Dynamics 365-platform en integreert naadloos met andere modules voor bijvoorbeeld supply chain, (field)service, sales en marketing. Dat je in de cloud werkt, biedt volop voordelen. Dynamics 365 is schaalbaar en groeit mee met je ambities. Ideaal als je bijvoorbeeld meerdere productielocaties en verkoopvestigingen wilt koppelen of uitbreiden.

inzicht dynamics 365 finance

Inzicht

Dynamics 365 Finance stelt je in staat om je (internationale) financiële activiteiten te automatiseren en geeft realtime informatie over de gezondheid van je onderneming. Dankzij beter overzicht en ingebouwde AI en analyse-mogelijkheden kun je sneller bijsturen en je organisatie zo efficiënt en productief mogelijk inrichten.

dynamics 365 veilig

Mobiliseer data

Microsofts cloudplatform centraliseert je data en maakt het dankzij Business Intelligence mogelijk om deze te mobiliseren. Maak interactieve rapportages of realtime dashboards, zelfs zonder uitgebreide technische kennis. Zie direct hoe je er financieel voorstaat, of KPI’s worden behaald en voorspel je de vraag naar je product.

cloud enterprise resource planning systeem

Veilig

Voorheen draaiden bedrijfsnetwerken in-house en op fysieke servers. De cloud maakt infrastructurele, platform- en softwarediensten via internet toegankelijk. Microsoft investeert stevig in de fysieke beveiliging van hun datacenters en een team van 3500 cybersecurity-experts zorgt ervoor dat je bedrijfsdata veilig en toegankelijk blijft.

erp supply chain management

Toekomstbestendig

Grote kans dat Dynamics 365 je laatste (grote) ERP-/ CRM-project is. Waarom? Dankzij de compleetheid blijf je binnen de standaard én dankzij het feit dat je in de cloud (Microsoft Azure) werkt, beschik je altijd over de actuele versie. Geen moeilijke migratie, her-implementatie of upgrades meer.

Fundament voor je groei

Voor het beheer en de doorlopende optimalisatie van je financiële, logistieke en industriële processen is goede bedrijfssoftware nodig. Microsoft Dynamics 365 biedt een complete gereedschapskist in de cloud voor ERP, CRM én Business Intelligence. Hiermee kun je productie, planning en operatie optimaliseren, kosten besparen door te automatiseren en beter voldoen aan de klantvraag. Daarnaast geeft het je de mogelijkheid om data te ontsluiten en mobiliseren, voor betere, data-gedreven beslissingen.

Microsoft Dynamics 365 is een bundeling van onder meer Dynamics AX en CRM, die voorheen apart werden aangeboden. Het is een totaaloplossing in de cloud die meegroeit met je onderneming en behoeften. Je kunt starten met enkel datgene wat je nodig hebt, en op elk moment op- of afschalen in capaciteit en toepassingen. Het platform biedt standaard al praktisch alles wat je nodig hebt en de uitgebreide basisfuncties breidt Pulse doorlopend uit met branchespecifieke apps.