Voor het beheer en de optimalisatie van je financiële, logistieke en industriële processen is goede bedrijfssoftware nodig. Microsoft Dynamics 365 biedt een complete gereedschapskist in de cloud voor ERP, CRM én Business Intelligence. Hiermee kun je productie, planning en operatie optimaliseren, kosten besparen door te automatiseren en beter voldoen aan de klantvraag. Daarnaast geeft het je de mogelijkheid om data te ontsluiten en mobiliseren, voor betere, data-gedreven beslissingen.

Microsoft Dynamics 365 is een bundeling van onder meer Dynamics AX en CRM, die voorheen apart werden aangeboden. Het is een totaaloplossing in de cloud die meegroeit met je onderneming en behoeften. Je kunt starten met enkel datgene wat je nodig hebt, en op elk moment op- of afschalen in capaciteit en toepassingen. Het platform biedt standaard al praktisch alles wat je nodig hebt en de uitgebreide basisfuncties breidt Pulse doorlopend uit met branchespecifieke apps.

erp flexibel

Flexibel en schaalbaar

Vooraf investeren in licenties en hardware behoort tot het verleden. Dynamics 365 is beschikbaar in abonnementsvorm, waarbij hardware en gerelateerde zaken als back-ups zijn inbegrepen. Je kunt maandelijks opzeggen of je abonnement (en aantal gebruikers) aanpassen. Zo blijf je flexibel, betaal je alleen voor wat je nodig hebt en hoef je niet ieder jaar hardware te vernieuwen.

erp 24/7

24/7 bereikbaar

De cloud staat nooit uit, handig als je meerdere productielocaties of verkoopvestigingen in verschillende tijdzones op de wereld hebt. Dan is het wel zo prettig om 24/7 en overal op ieder (mobiel) apparaat te kunnen werken. Microsoft garandeert een uptime van 99,5 procent, maar onze ervaring is dat de beschikbaarheid in de praktijk maar liefst 99,95 procent bedraagt.

cloud enterprise resource planning systeem

Veilig

Geen enkele ondernemer wil met cybercrime te maken krijgen. Microsoft investeert jaarlijks stevig in de fysieke beveiliging van hun datacenters, maar ook in digitale beveiliging en onderzoek. Een team van 3500 cybersecurity-experts doet er alles aan om jouw bedrijfsdata veilig te houden. Bovendien bepaal je zelf waar je data staat; in Europa of ergens anders.

dynamics 365 veilig

Intelligent

Dynamics 365 verlaagt de drempel voor organisaties om met business intelligence aan de slag te gaan. Je hebt geen achtergrond in BI, data mining of data science nodig om waarde uit data te halen. Middels overzichtelijke dashboards, krachtige analyses en rapportages rondom bedrijfsprocessen verkrijg je inzichten die voorheen niet mogelijk waren.

Met Dynamics 365 Finance heb je al je financiële data en activiteiten in de cloud. Dit geeft meer inzicht in de gezondheid van je onderneming, maakt betere data-driven beslissingen mogelijk en laat je tijdrovende taken automatiseren om de productiviteit te verhogen. Daarnaast wordt het makkelijker om je snel aan te passen aan veranderende financiële en wettelijke vereisten.

Meer over Dynamics 365 Finance

Het is de droom van menig (maak)bedrijf: één volledig geïntegreerd systeem voor de hele supply chain; van productie tot en met de verkoop naar de consument. Dat maakt vele ‘houtje-touwtje’ koppelingen tussen bijvoorbeeld de productielocaties en de verschillende winkelsystemen overbodig. Dynamics 365 Supply Chain Management maakt het mogelijk.

Meer over Supply Chain Management

De wereld is transparant, klanten worden mondiger en hun verwachtingen alsmaar hoger. Tevreden klanten zijn je beste ambassadeurs, maar wie ontevreden is kan je onderneming ook schade berokkenen. Meer dan ooit is het belangrijk om dicht bij de klant te staan en hem persoonlijke aandacht te geven. Customer Engagement ondersteunt hierbij.

Meer over Customer Engagement
klanten behouden

Pulse werkt continu aan het uitbreiden en verbeteren van apps op basis van Microsoft Dynamics 365. We doen dit in eigen beheer, in samenwerking met AXtension en diverse geselecteerde partnerbedrijven. Op die manier bieden we elke klant de ideale totaaloplossing.

Meer over onze eigen solutions

Altijd up-to-date

De kans is groot dat Microsoft Dynamics 365 je laatste (grote) ERP-/ CRM-project is. Waarom? Dankzij de compleetheid blijf je binnen de standaard én dankzij het feit dat je in de cloud (Microsoft Azure) werkt, beschik je altijd over actuele software. Geen moeilijke migratie, her-implementatie of upgrades meer. Lees over de successen die wij samen met klanten hebben bereikt.

Onze succesverhalen