De hoeveelheid data binnen organisaties neemt de komende jaren exponentieel toe. De rol van data om innovatief en internationaal succesvol te blijven, wordt steeds belangrijker. Het is leidend voor de business én de inrichting van IT. Veel bedrijven zien het nut van data in, maar weten niet waar ze moeten beginnen om er waarde uit te halen.

Pulse is gespecialiseerd in het integreren van diverse bronnen en systemen, zodat iedereen binnen een organisatie altijd over de juiste informatie beschikt. We brengen verspreide data samen in dashboards en rapportages die helpen beter geïnformeerde keuzes te maken. Zo kun je sneller innoveren en blijf je concurrerend in een veranderende markt.

Haal waarde uit ruwe data

De rol van data om innovatief en succesvol te blijven, wordt steeds belangrijker. Het Power Platform maakt het mogelijk om waarde uit ruwe data te halen. Microsofts krachtige applicatieplatform brengt al je bedrijfsgegevens samen in een gemeenschappelijk datamodel, verbindt met honderden (bestaande) bronnen en kan zelfs worden gekoppeld met informatie die on-premise staat.

Lees meer

Microsoft Dynamics 365

Business intelligence voor iedereen

Power BI verlaagt de drempel voor iedereen binnen de organisatie om met business intelligence aan de slag te gaan. Je hebt geen achtergrond in BI, data mining of data science meer nodig om waarde uit data te halen. Via overzichtelijke dashboards en middels krachtige analyses en rapportages rondom bedrijfsprocessen, verkrijg je nieuwe inzichten die voorheen niet mogelijk waren.

Dit biedt Power BI in een notendop:

Data insights

Houd je financiën, operatie en performance in de gaten en neem beter geïnformeerde besluiten op basis van realtime analytics.

cloud enterprise resource planning systeem

Alles op één plek

Diverse databronnen van verschillende systemen (ook extern) kunnen met elkaar gekoppeld worden.

schaalbaar dynamics 365 supply chain management

Laagdrempelig

Power BI is een self-service-BI-tool. Om rapportages te maken en te delen, is minimale training nodig.

Universeel toepasbaar

Voor veel databronnen is een standaardkoppeling. Denk aan Dynamics AX, Excel, SQL-database en Google Analytics.

De rol van data om innovatief en internationaal succesvol te blijven, wordt steeds belangrijker. Het is leidend voor de inrichting van IT en het doorvoeren van veranderingen.
veranderingen
ondernemen power platform

Data insights voor je organisatie

Jouw organisatie empoweren met data? Na het volgen van onze Power BI masterclass zijn je medewerkers in staat om de gegevens van de organisatie te verkennen en te presenteren. Ze kunnen prachtige visualisaties maken, ontwikkelingen analyseren en trends ontdekken om bedrijfsprocessen verder te optimaliseren. Neem contact op voor meer informatie!

Eenvoudig data ontsluiten

Aan de slag met alle (historische) data die van belang is voor je business, maar is die verspreid over tal van applicaties en systemen? Business Control Tower is onze BI-oplossing op het Dynamics 365-platform die je data ontsluit en mobiliseert. Het bevat Power BI-datamodellen waarmee je snel (KPI) rapportages creëert en waardevolle inzichten verkrijgt.