Roba Metals kiest voor Pulse

Het Nederlandse, onafhankelijke familiebedrijf Roba Metals levert internationaal staal, RVS, aluminium en andere non-ferro halffabrikaten, al dan niet bewerkt: uit voorraad of op bestelling. Ook voor cradle-to-cradle recycling kunnen ondernemingen bij Roba Metals terecht. De breedte van haar productportfolio zorgt ervoor dat Roba Metals voor ondernemingen in zeer diverse sectoren de leverancier van keuze zijn. Roba Metals producten vinden hun weg naar de bouwsector, installatiebranche, technische groothandels, automotive, machine- en apparatenbouw, verpakkingsindustrie, HVAC, kantoormeubelbranche en de plaatverwerkende industrie. Bovendien levert Roba Metals vanaf diverse locaties in Europa. Roba Metals beheerst de gehele keten: van inkoop en verwerking (eigen metaalsmelterijen) tot verkoop en logistiek. Eigen Service Centers leveren bewerkte materialen van de hoogste kwaliteit.

Roba Metals initieerde een selectietraject met als doel om bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever te ondersteunen en om haar financiële, logistieke en commerciële processen te integreren. Na een gedegen onderzoek heeft Roba Metals gekozen voor specialist Pulse met Microsoft Dynamics AX en de brancheoplossing voor metaalbedrijven.

Klanten van Roba Metals profiteren van de samenwerking met een partner met diepgaande kennis, ervaring sinds 1937 en ruim 500 gepassioneerde medewerkers. Meer informatie over Roba Metals is vindbaar op www.robametals.com.

Roba1