ISO27001:2017 certificering behaald!

Pulse ISO 27001:2017 gecertificeerd

Al jarenlang is informatiebeveiliging een niet weg te denken thema binnen de markt waarin Pulse opereert. Daarnaast worden er vanuit de wetgeving (AVG) meer en betere eisen gesteld aan de beveiliging van persoonsgegevens. Klanten zijn ervan verzekerd dat vertrouwelijke data in veilige handen is en dat Pulse daarvoor de juiste maatregelen neemt om dit te waarborgen.

Zodoende is Pulse, onder begeleiding van Zijlstra Business Consultants, medio november 2017 gestart met het certificeringstraject. Gedurende de periode tot aan de audit in mei 2018 is er hard gewerkt om het managementsysteem voor informatiebeveiliging te faciliteren en alle risico’s in kaart te brengen.

Ton Hagens (managing director Pulse) benadrukt dat informatiebeveiliging een strategisch onderdeel is van Pulse. “Informatiebeveiliging is een kans voor Pulse maar ook voor onze klanten om hen continu te helpen de informatiebeveiliging te verbeteren.” Tijdens de audit is door Kiwa vastgesteld dat het managementsysteem voor informatiebeveiliging voldoet aan de ISO-norm. “Kiwa was onder de indruk van de “passie” van de medewerkers van Pulse en de betrokkenheid van de directie.”

Het certificaat is in juni tijdens een medewerkersbijeenkomst van Pulse uitgereikt door Kiwa aan Ton Hagens (managing director Pulse). Om goed geïnformeerd te zijn en te blijven is Pulse tevens lid van het Platform voor Informatiebeveiliging, het kenniscentrum op het gebied van informatiebeveiliging.