Project Description

Always in touch

Wouter Witzel

WouterWitzel

Producenten van vlinderkleppen zijn over de hele wereld te vinden. Echter, fabrikanten die hun aanbod kunnen aanvullen met 50 jaar ervaring en know how, daar zijn er maar weinig van. Wouter Witzel is één van hen. Sinds 1966 zijn we internationaal bekend om onze industriële vlinderkleppen en aandrijvingen.

Onze producten worden voornamelijk geleverd aan klanten in zeven markten:

Doordat wij de marktontwikkelingen op de voet volgen, zijn we flexibel om snel te reageren op nieuwe eisen. In nauw overleg met onze klanten kunnen we de laatste technologische ontwikkelingen vertalen naar innovatieve oplossingen die zowel passen bij de gewenste toepassing als bij andere eisen.Als Nederlandse producent van vlinderkleppen bieden wij een zeer breed standaard assortiment. Daarnaast kan Wouter Witzel vanwege eigen productie flexibel reageren op specifieke wensen van klanten. Tevens kunnen wij met oplossingen en/of verbeteringen komen door de vele toepassingen van onze afsluiters die in de verschillende markten worden gebruikt. Onze organisatie kan goed omgaan met grote en complexe projecten. We bieden diverse mogelijkheden aan om een compleet pakket van afsluiters te leveren die nodig zijn voor uw installaties. Door onze jarenlange ervaring geven onze medewerkers uitgebreid advies op het gebied van processen en afsluiter automatisering.

Daarnaast is het ons mogelijk gemaakt om onze internationale service levels verder te optimaliseren sinds we onderdeel van de AVK Group zijn. U kunt altijd op ons rekenen, zelfs enige tijd nadat we onze producten aan u hebben uitgeleverd. Als u vragen of problemen heeft, zullen onze medewerkers altijd naar u luisteren en komen met een effectieve oplossing. We doen er alles aan om u te geven wat nodig is om te slagen.

Sinds 2005 zijn we grotendeels een zelfstandige dochteronderneming van de internationale afsluiterproducent, AVK Group. Ook mede dankzij de middelen die zij ons ter beschikking stellen bezitten we nog meer specifieke technologische knowhow.

Bezoek de website.