Project Description

Toonaangevende oplossingen in voertuig-gerelateerde markten

Terberg

Terberg

Terberg is een familiebedrijf met een focus op continuïteit. Het begon allemaal in Benschop in 1869 en tegenwoordig is het bedrijf uitgegroeid tot een internationale speler met vestigingen in het buitenland en een stevig distributeursnetwerk. Onze voertuigen en producten worden ingezet in meer dan 100 landen. Onze kracht zit in het leveren van hoogwaardige productenvoor gespecialiseerde markten en in het feit dat we voor onze klanten een betrouwbare partner zijn. Tegelijkertijd proberen we een goede werkgever te zijn voor ons zeer betrokken, toegewijde medewerkers.

Al meer dan 145 jaar zijn de bedrijven van Terberg Group gedreven om het beste te bieden aan de mondiale specialistische voertuigmarkt. Met 28 werkmaatschappijen in 11 landen is Terberg één van de grootste onafhankelijke leveranciers van specialistische voertuigen. Van terminal trekkers tot auto’s, van modificaties tot nieuwe voertuigen, Terberg loopt voorop. Terberg Group legt de nadruk op innovatie, transformatie en waardecreatie.

Missie

“Terberg streeft ernaar een zeer gerespecteerde, klantgerichte producent te zijn van op maat gemaakte industriële voertuigen van uitzonderlijke kwaliteit en optimale prestaties. Dit wordt bereikt door een continue focus op investeringen in engineering, het verbeteren van productieprocessen en het optimaliseren van ons distributienetwerk. De betrokkenheid van al onze medewerkers zorgt voor betrokkenheid bij onze organisatie en een oprechte passie voor ons product.”

Bezoek de website.