Project Description

Maximising performance

Spirotech

Spirotech

Dé specialist

Spirotech is dé specialist op het gebied van vloeistofconditionering voor gesloten systemen. We hechten veel waarde aan kwaliteit, innovatie en service. Want dankzij die waarden zijn we groot geworden. U bent bij Spirotech aan het juiste adres voor topproducten en adviezen op maat. Onze totaaloplossingen beperken zich niet tot de productie van appendages en toevoegingen. Spirotech biedt namelijk ook kennis en informatie. Of het nu gaat om een eengezinswoning, een groot utiliteitsproject of een industrieel proces, Spirotech helpt u de performance aanzienlijk te verbeteren.

Wereldwijd actief

Onze hoofdvestiging en productiefaciliteiten bevinden zich in Helmond (NL). Wij beschikken over eigen verkoopvestigingen in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, België, India en China. De Noord-Amerikaanse en Canadese markten worden bediend door de zusteronderneming Spirotherm, Inc. in Chicago. Daarnaast wordt Spirotech vertegenwoordigd door een uitgebreid netwerk van geselecteerde importeurs in meer dan 65 landen.

Continue ontwikkeling

Spirotech gelooft in verbetering en vernieuwing. Daarom besteden we veel aandacht aan research naar nieuwe mogelijkheden en de ontwikkeling van nog betere producten. Een optimale vloeistofconditionering voor een optimaal werkende installatie staat daarbij voorop. Andere cruciale aspecten zijn maximale betrouwbaarheid en kwaliteit. Daardoor leiden onze producten en diensten onder andere tot energiebesparing, procesbetrouwbaarheid, comfortverbetering, vermindering van onderhoudskosten en verlenging van levensduur.

Bezoek de website.