Project Description

Performance Check: haal het maximale uit Microsoft Dynamics 365 en AX!

Performance Check voor Dynamics 365 en AX

Performanceproblemen bij Microsoft Dynamics 365 en AX raakt zowel mensen binnen als buiten het bedrijf. Wanneer structurele ergernis ontstaat bij medewerkers en klanten, dan weet je dat je in moet grijpen.

Performanceproblemen worden doorgaans veroorzaakt door een onjuiste of niet efficiënte inrichting. Om dit adequaat op te lossen ontwikkelde Pulse de Performance Check: een gestructureerde methode om de bedrijfsprocessen en de systeeminrichting door te lichten.

Hoe het werkt

We starten een Performance Check met een intake. Hierin analyseren we de processen die traagheid vertonen. Hierbij maken we een trace van de code en van de database.

Daarna voeren we een verfijningsactie uit waarbij we inzoomen op de probleemgebieden. Aan de hand van de bevindingen stellen we een actieplan op en voeren we dit stapsgewijs uit.

Meten is weten

Vóór en na de Performance Check meten we de tijd bij de verschillende processen. Zo kunnen we precies zien hoeveel tijdsvoordeel er per handeling behaald wordt met de Performance Check.

Wilmink ERP

Performance: een praktijkvoorbeeld

Download de whitepaper en ontdek hoe Wilmink profiteert van een betere performance.Let op!

Bij performance problemen gaat het vaak om meer zaken dan enkel de software. Pulse hanteert een integrale aanpak, waarbij we bijvoorbeeld ook kijken naar de infrastructuur waar het systeem op draait. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met één van onze experts.

Wilmink Dynamics AX

“Pulse heeft het performanceprobleem voor ons opgelost. Hierdoor kunnen we weer goed en snel werken, en naar de toekomst kijken.”

Richard Dekker – Wilmink

Gerelateerde oplossingen: