Project Description

“Met de generieke koppeling op basis van XML berichten kan Product Data Connector voor elk PDM/PLM systeem een passende integratie met Dynamics 365 en AX realiseren”

Product Data Connector: waar 2 werelden samenkomen

Het vakmanschap van je bedrijf borg je in een PDM/ PLM systeem. De processen van je bedrijf borg je in een ERP systeem. Dat is de basisgedachte achter de Product Data Connector (PDC). PDC verbindt twee werelden binnen een bedrijf, waardoor het intern makkelijker wordt om samen te werken aan complexe en samengestelde producten. Het verkort de time to market door engineering en de operationele processen samen te brengen. Dat maakt je als bedrijf wendbaar en flexibel.

Leveranciers van samengestelde producten doen in toenemende mate een beroep op PDM/PLM (Product Data/Lifecycle Management) systemen. Belangrijk is dat de ontwerpen, werktekeningen en stuklijsten vanuit deze PDM/PLM systemen beschikbaar komen voor de operationele processen die door Dynamics 365 en AX ondersteund worden.

Door gebruik te maken van Product Data Connector kan dit gerealiseerd worden. Met de generieke koppeling op basis van XML berichten kan Product Data Connector voor elk PDM/PLM systeem een passende integratie met Dynamics 365 en AX realiseren.

Voordelen

  • Kortere time to market door betere integratie
  • Verbinden van vakmanschap en processen in het bedrijf
  • Efficiënte versiebeheer van tekeningen en stuklijsten

Meer weten over product data connector?

Neem hier contact op >

Gerelateerde oplossingen: