Project Description

“We zijn altijd op zoek naar manieren om onze logistiek en onze verkoop efficiënter te maken”

Maak een complexe kit eenvoudig met Kitting

Logistiek is een typerend voorbeeld van een branche waar ‘kleine’, slimme oplossingen je flinke winst kunnen brengen. Werk je in jouw bedrijf met veel individuele producten die gebundeld weer een product op zichzelf vormen? Een product dat gebundeld, verpakt en geleverd wordt als één geheel? Dan is AXtension Kitting een uiterst waardevolle toevoeging op Microsoft Dynamics AX.

“Je spaart heel veel tijd bij verkoop, logistiek en inkoop”

Soepele logistiek

AXtension Kitting is een krachtig gereedschap dat een lijst enkelvoudige producten behandelt als één product. Een kit. Als je een kit verkoopt, pick en verstuur je de onderdelen en je registreert de kit. Je kunt kiezen de prijs en de onderdelen van de kit flexibel of statisch te houden, het logistieke proces blijft gelijk. Ook de rapportage in Axtension maakt het gemakkelijk, jij kiest welke details op de diverse documenten terecht komen: verkoopbevestiging, pick lijst, verpakkingslijst, verkooporder of de prijs; per item of per kit.

Gebundeld voordeel

AXtension Kitting levert je een berg voordeel. Je krijgt een helder beeld van de voorraadpositie van je kit en je vergaart zonder productieorders. Je bespaart heel veel tijd bij verkoop, logistiek en inkoop. De administratie wordt simpeler en minder gevoelig voor fouten. Je ondersteunt statische en flexibele kits en dat geldt ook voor de prijs.

Ook eens van gedachten wisselen over kitting? Neem contact op met onze productspecialist

Neem hier contact op >

Gerelateerde oplossingen: