Project Description

“We regelen al onze betalingen nu in een paar simpele stappen”

Invoice Processing: snel en eenvoudig je facturen betalen

Binnengekomen facturen goedkeuren en betalen een tijdrovende klus? Dankzij AXtension® Invoice Processing regel je dit snel en eenvoudig vanuit één overzichtsscherm. Je ziet duidelijk welke facturen écht je aandacht nodig hebben en regelt de betalingen in een paar muisklikken. Zo bespaar je veel tijd en geld.

“De crediteurenadministratie een papierwinkel? Bij ons niet meer!”

Eén workflow

Invoice Processing maakt het goedkeuren van facturen eenvoudig door één workflow voor alle soorten facturen. Je medewerkers hebben de facturen die opvallen snel in beeld en kunnen hiervan alle details bekijken. Door de naadloze integratie met standaard OCR-producten als ReadSoft regel je het scannen en herkennen van facturen en pakbonnen in een handomdraai. Zo hebben je medewerkers inzage in alle relevante informatie en ben je meteen af van de papierwinkel die de crediteurenadministratie vaak is.

Invoice Processing als app

Invoice Processing is ook verkrijgbaar als losse app. Deze app is beschikbaar voor IOS en Android, op deze manier kunnen medewerkers zowel binnen als buiten de organisatie gebruik maken van de functionaliteiten van Invoice Processing.

Altijd en overal inzicht

Om het werk nóg makkelijker te maken, is er de AXtension® Invoice Approval App. Hiermee hebben je medewerkers altijd en overal inzicht in hun facturen. Ze kunnen die bovendien goedkeuren en afwijzen zonder dat ze daarvoor apart hoeven in te loggen. In een paar heldere stappen is de betaling een feit. Dat maakt het werk van je crediteurenadministratie een stuk efficiënter.

Voordelen

  • Al je facturen staan in één handig overzicht bij elkaar
  • Je hebt altijd en overal eenvoudig toegang tot je facturen en pakbonnen
  • De crediteurenadministratie werkt veel efficiënter
  • De betalingen regel je in een paar heldere stappen

Ook grip krijgen op je facturenstroom?

Neem hier contact op >

Gerelateerde oplossingen: