Project Description

Cloud of on premise: Pulse helpt je verder

Draai je systeem op de juiste infrastructuur

Probleemloos werken

Een randvoorwaarde voor je ERP-systeem is dat je probleemloos moet kunnen werken. Toch spreken we veel bedrijven die niet optimaal kunnen werken vanwege hun infrastructuur. Hiernaast staan de meest gehoorde klachten over infrastructuur:

Veel gehoorde klachten over infrastructuur:

  • verouderde hardware
  • onvoldoende capaciteit
  • traag systeem
  • te weinig kennis in huis om de problemen op te lossen

Één aanspreekpunt

Naast de inrichting en het beheer van je ERP-systeem kijkt Pulse graag met je mee naar de juiste infrastructuur. Uiteraard is de trend dat steeds meer bedrijven naar de cloud gaan met hun systeem. Maar er zijn ook bedrijven die kiezen voor on premise, of voor een hybride vorm: een combinatie van cloud en on premise.

De weg naar de juiste infrastructuur start met een sitesurvey. Hierbij kijken we naar het gehele applicatielandschap inclusief de bijbehorende hardware. Daarna stellen we gezamenlijk een scope op waarin we bepalen welke onderdelen met betrekking tot de infrastructuur we gaan aanpakken. Op basis hiervan stellen we een plan van aanpak op waarbij we rekening houden met de juiste fasering en risicospreiding.

De cloudoplossingen die we bieden zijn gebaseerd op het krachtige Microsoft Dynamics 365-platform. Qua hardware kunnen we een aanbeveling voor de optimale setup maken. Voor zowel een cloud- als een on premise-omgeving voeren we beheer en onderhoud uit.

cloud of on premise

Cloud of on premise?

Lees de blog van Erwin over Cloud in de praktijk!Alle kennis in huis

Bij Pulse profiteer je van een ruim aantal medewerkers met uitgebreide kennis van het Microsoft Dynamics-platform. Niet voor niks behoren we al jaren op rij tot de Innercircle van Microsoft.

Ook profiteren van optimale infrastructuur? Neem contact op met één van onze experts!

Neem contact op

Gerelateerde oplossingen: