Project Description

IJsvogel Retail: de markt van dierbenodigdheden

IJsvogel Retail

IJsvogel Retail is eigenaar van de winkelformules Pets Place en Boerenbond en de inkooporganisatie Buying4Pets. De klanten en medewerkers delen een grote passie voor dier en tuin. Dankzij de deskundigheid en service helpt IJsvogel Retail haar klanten om zorgeloos te genieten van tuinen en huisdieren. De sterke omnichannel strategie is een belangrijke pijler voor de groei. Met een grote inkoop- en logistieke organisatie, ruim 200 winkels en 1.200 medewerkers bouwen ze dagelijks aan het succes van de formules.

IJsvogel_Retail

Pets Place. De grootste en beste dierenspeciaalzaak van Nederland.

Pets Place is de formule voor en door dierenliefhebbers. In de 134 speciaalzaken werken specialisten met een passie voor dieren. Ze hebben alles wat nodig is om goed voor dieren te zorgen. Het meest complete assortiment voor huis- en erfdieren voor scherpe prijzen. In overzichtelijke winkels in de buurt. En natuurlijk ook online met een uitgebreide webshop.

Boerenbond. Een sterk merk voor iedereen die van het buitenleven houdt.

Boerenbond  is de formule met alles voor de tuin, met een uitgekiend en relevant assortiment in tuin- en seizoensproducten. Altijd met een vertrouwde kwaliteit en scherpe prijzen. Ze zijn altijd dichtbij met toegankelijke winkels en online met de webshop. Ze geven alle advies en hulp die nodig is zodat de klanten een goede keus maken. Ieder seizoen weer.

De Boerenbond formule vind je in de 67 winkels in Zuid-Nederland, altijd in combinatie met de Pets Place formule. Twee sterke merken onder 1 dak.

Buying4Pets. De grootste inkooporganisatie voor dierassortiment in de Benelux.

Buying4Pets is de inkoop- en logistieke organisatie die het grootste deel van het assortiment en de bevoorrading op het gebied van tuin- en dierassortiment voor de Benelux verzorgt. Ook alle bestellingen in de webshop van de eigen winkelformules Pets Place en Boerenbond worden door Buying4Pets verwerkt. Het distributiecentrum in Ede heeft een oppervlakte van 32.000 m2. Hier houden ze gemiddeld 12.000 producten op voorraad. Dagelijks zijn er 30 vrachtwagens onderweg om de ruim 200 formulewinkels en 800 groothandelsklanten te bevoorraden.