Project Description

Bij voorop lopen hoort een up-to-date en perfect ERP

Over Heuver

Met meer dan 50 jaar ervaring, ruim 300 medewerkers en het enorme aanbod van meer dan 10.000 artikelen van bijna alle A- en B-merken voor truck en trailer, grondverzet en landbouw, behoort Heuver tot de top van Europa. De Heuver groep bestaat uit 14 Profile Tyrecenters verspreid over Noord en Oost-Nederland en een bandengroothandel in Hardenberg.

Naast een ongekend aanbod aan nieuwe banden, levert Heuver ook onderdelen, zoals ventielen en binnenbanden. Ook kunnen klanten bij hen terecht voor gebruikte banden. Heuver koopt karkassen en gebruikte banden in, vernieuwen ze en verkopen ze tegen een aantrekkelijke prijs. Dit gebeurt uiteraard onder het kritisch oog van hun specialisten. Want bij Heuver gaat alleen hoge kwaliteit de deur uit.

De wereld van Heuver, internationale banden im- & exporteur, verandert snel. De truck-, trailer-, grondverzet- en landbouwmarkt vraagt om een breed assortiment, goede prijzen, maar met name om snelle logistieke service, “tot laat kunnen bestellen, morgen in huis.” Hierbij horen optimale bedrijfsprocessen en een perfect ERP-systeem. Vanwege de proactieve houding, bewezen agile projectaanpak en culturele fit, koos Heuver voor Pulse en Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations. We spraken met Kasper Olimulder, manager operations, over het project en zijn overwegingen.

“De meest klantgerichte bandengroothandel die er is.”

Een aantal maanden later spraken wij wederom met Kasper Olimulder, manager operations, en met Marjolein Kerkdijk–Dangremond, interne projectleider. Ditmaal over de livegang van Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations en de ervaringen met onze Sure Step Focus methodiek. “Doeltreffendheid, effectiviteit, samenwerking en volledige focus” vormde het fundament voor een succesvolle livegang. Bekijk de video hieronder voor het gehele interview.