Project Description

 

“We hebben voorkomen dat zendingen aan de grens blijven staan”

Expeditie Documenten: geautomatiseerd expeditie documenten uit Dynamics AX

Als je met (internationaal) vervoer te maken hebt, dan ben je bekend met de benodigde expeditie- en douanedocumenten. Door de oplossing Expeditie Documenten is zelf invullen of uitbesteden verleden tijd. Deze oplossing neemt namelijk de functie van invullen van de vrachtbrief van jou over, rechtstreeks op de lay-out van de expeditie- en douanedocumenten. Je hoeft alleen nog een printopdracht te geven om het fysieke expeditie document in handen te krijgen.

In het geval van monsterzendingen, zichtzendingen of niet-product gerelateerde zendingen biedt de oplossing functionaliteit om zonder logistiek proces de benodigde expeditie- en douanedocumenten te creëren.

Snel en foutloos

Het handmatig overnemen van alle relevante gegevens van de pakbonnen op het expeditie document is een tijdrovende en foutgevoelige klus. Daarnaast is het ook nog eens dubbel werk. De informatie die op het douanedocument dient te staan is immers al bekend in ERP. Met Expeditie Documenten genereer je expeditie- en douanedocumenten vanuit Microsoft Dynamics AX.

Voordelen:

  • Integratie expeditie documenten in ERP
  • Bespaar op uitbesteding aan vervoerder
  • Snel, foutloos en eenvoudig expeditie- en douanedocumenten aanmaken
  • Historieopbouw beschikbaar

“We hebben geen uitbesteding meer aan onze vervoerder. Het bespaart ons €100,- tot €150,- per document”

Benieuwd hoe Expeditie Documenten jouw prestaties kan verbeteren?

Neem hier contact op >

Gerelateerde oplossingen: