Project Description

“Ik zou graag de voordelen van SharePoint gebruiken in onze Dynamics AX omgeving”

ECM: een rechte weg door de jungle

Het woord ‘tsunami’ wordt de laatste jaren te pas en te onpas gebruikt. Als we het over de toename van zakelijke informatie hebben, is de term echter wel op zijn plaats. Foto’s, tekeningen, handleidingen, contracten, Office documenten, aantekeningen, memo’s, rapportages, e-mails. Allemaal vertrouwelijk of niet, geordend of niet, digitaal of niet, belangrijk of niet, het groeit. Al die informatie wordt door je hele bedrijf op alle niveaus gebruikt. In een dergelijke informatiejungle is het lastig zakendoen.

“Grip op je documenten doordat je de voordelen van SharePoint en Dynamics AX bundelt.”

Krachtig documentenbeheer

Met Enterprise Content Management van AXtension krijg je grip op je documenten doordat je de voordelen van SharePoint en Dynamics AX bundelt. Je slaat de brug van een ongestructureerde berg documenten naar een informatieomgeving met structuur.

In elk zakelijk proces produceer je veel documenten die je vervolgens in Dynamics opslaat, maar hoe zorg je er voor dat jouw contacten de juiste versie gebruiken? Hoe loopt dat beheer? Hoe wordt er gelabeld? Hoe is de beveiliging geregeld? ECM benut de kracht van SharePoint voor het opslaan, categoriseren en verbinden van documenten zodat ze gemakkelijk gevonden worden. Door de juiste personen op de juiste plaats en tijd.

Voordelen

Vijf uitstekende redenen ongeacht je branche om AXtension ECM te gebruiken:

  • Toegang tot het volledige documentenbeheer van Microsoft AX

  • Eenvoudig documenten en dossiers categoriseren en identificeren zodat de juiste mensen snel en efficiënt toegang hebben
  • Documenten buiten AX uploaden en linken aan AX objecten

  • Maak portals voor in- en externe partijen voor een betere, soepelere samenwerking

  • Creëer meerwaarde door effectieve samenwerking met één of meer organisaties vanuit één centraal punt

Ook grip krijgen op je documentenbeheer?

Neem hier contact op >

Gerelateerde oplossingen: