Project Description

Met Dynamics AX besparen we € 200.000,- per jaar.

Sjak Ponjée – financial director Kinkelder BV

Microsoft Dynamics AX: ga voor zekerheid

De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit. Wat je vandaag opgelost denkt te hebben, is morgen al weer achterhaald. Voor de één is dit een bedreiging en voor de ander een kans! Bij succesvolle bedrijven is deze snelle verandering een vast onderdeel van hun bedrijfsproces. Hoe ze deze processen in goede banen leiden? Microsoft Dynamics AX biedt uitkomst! Dynamics AX vormt de solide basis waarmee je bedrijf klaar is voor de uitdagingen van vandaag én die van morgen.

Microsoft Dynamics AX interface

Microsoft Dynamics AX: een échte business enabler

Microsoft Dynamics AX is als ERP- & CRM-oplossing de ideale basis voor een onderneming. Een zekerheid in een turbulente omgeving. Dynamics AX verbindt afdelingen, systemen en mensen, maakt data overal zichtbaar, leesbaar en toegankelijk en Dynamics AX opent alle voordelen van de cloud. Daarmee is het systeem de ruggengraat van het bedrijf, een solide raadgever en het uitgangspunt voor verantwoorde en slimme strategische beslissingen.

Wat maakt Dynamics AX zo goed?

Microsoft Dynamics AX is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die in beweging zijn: bedrijven in handel, industrie en service, zowel nationaal als internationaal met één of meerdere vestigingen. De kracht van Dynamics AX is de flexibiliteit: de mogelijkheid om je voortdurend aan te passen aan de nieuwe wensen van de markt.

Microsoft Dynamics AX overzicht

Goed om te weten: de nieuwste versie van Microsoft Dynamics AX is onderdeel geworden van Dynamics 365. Lees hier meer over Microsoft Dynamics 365.

“We zagen met Microsoft Dynamics AX een nieuwe en verfrissende manier van werken.”

Bjorn Oude Nijhuis – IT Manager Bons & Evers

iconen-collect
Alles in één systeem

Dynamics AX / 365 biedt uitgebreide mogelijkheden voor sales, finance, operations en productontwikkelingen.

iconen-collect
Flexibel aan te passen

Dynamics AX / 365 is makkelijk aan te passen aan je eigen wensen en die van de markt. De indeling is rolgebaseerd.

icon-share
Uitgebreid koppelbaar

Dynamics AX / 365 is te koppelen aan je bestaande systemen en er zijn inmiddels vele slimme add-ons beschikbaar. 

Enkele slimme oplossingen voor Microsoft Dynamics AX / 365:

Pulse als Microsoft Dynamics AX / 365 partner

Implementeren

Pulse heeft een trackrecord als het gaat om succesvolle implementaties van Microsoft Dynamics AX. Onze jarenlange branchefocus zie je terug in de best practices en de vernieuwende oplossingen die we meeleveren bij implementatie.

Beheren

Managed Services van Pulse geeft ontzorging en maximale ondersteuning voor je ERP. Met een team van ruim 30 ervaren specialisten is je Dynamics AX-systeem in goede handen. Deze kunnen verdere kennis en ervaring putten uit onze 180 medewerkers. Dus je bent nooit afhankelijk van de expertise van enkele personen.

Lees meer over Managed Services >

Benieuwd hoe Microsoft Dynamics AX / Dynamics 365 jouw succes kan vergroten? Neem contact op met onze branche- expert!

Neem contact op

Succesverhalen: