Project Description

Brink. Your perfect fit

Brink Towing Systems

Brink Group Microsoft Dynamics

Brink produceert meer dan tweeduizend verschillende trekhaken en ontwikkelt per jaar zo’n tweehonderd nieuwe trekhaken. Dit is mogelijk dankzij een flexibele productie en een hoge mate van automatisering. Vanuit het magazijn levert Brink een complete trekhaakset met alle bevestigingsmaterialen. Daardoor kan Brink elke bestelling snel leveren. En dat voor bijna alle auto’s. Uiteraard voldoet een trekhaak van Brink aan alle kwaliteitsnormen. De levensduur, de veiligheid en een probleemloze werking en bediening zijn gegarandeerd.

Af fabriek

Brink levert aan vrijwel alle autofabrikanten en kan daarom al direct na de introductie van een nieuwe auto een bijpassende trekhaak leveren. Deze samenwerking met autofabrikanten gaat ver. Al tijdens de ontwerpfase van de auto kijkt en denkt Brink mee met de autofabrikant. Twee tot drie jaar voordat de auto in productie gaat, zijn de specialisten van Brink Towing Systems al bezig met de ontwikkeling van een trekhaak die perfect past bij die auto. Mede hierdoor is kwaliteit een sleutelwoord voor Brink Group B.V.

Over Brink Group

Brink Group is een van de grootste ondernemingen in Europa op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van trekhaken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Staphorst, Nederland. Brink Group heeft productie- en verkoopvestigingen in Nederland, Frankrijk, UK, Denemarken, Italië, Polen en Zuid-Afrika. Brink staat al vele decennia garant voor de levering van trekhaken en kabelsets die snel en eenvoudig te monteren zijn en veilig en eenvoudig in gebruik. Dit wordt gecombineerd met innovatieve en ongeëvenaarde dienstverlening naar onze zakelijke klanten en eindgebruikers. Dit is samengevat in ons motto: Brink. Your perfect fit.

Met meer dan 1500 verschillende trekhaken en minstens zo veel kabelsets biedt Brink een zo breed mogelijk assortiment trekhaken voor vrijwel iedere bestelbus en auto. Inmiddels zijn meer dan 25 miljoen voertuigen voorzien van een Brink trekhaak en/of kabelset.

Bezoek de website.