Project Description

Boardroomsessie: één team, één missie

Werken aan hetzelfde doel

Mensen zijn de belangrijkste ‘asset’ bij een ERP- implementatie. “Zonder goed team geen succesvolle implementatie”, heeft de praktijk ons geleerd. Vaak ligt het initiatief voor een ERP- project bij een kleine groep binnen de organisatie. Om dit project te laten slagen is het cruciaal dat alle betrokkenen enthousiast werken aan hetzelfde doel.

In een Pulse Boardroom- sessie achterhalen we gezamenlijk de ambitie achter het project op c- level. Deze ambitie vertalen we naar een heldere interne briefing. “We willen graag naar de laatste versie” is voor ons geen ambitie. Uiteindelijk kan dat wel een juiste oplossing zijn, maar wij willen de achterliggende behoefte op tafel krijgen. Als je die scherp hebt, dan kun je het ook goed en simpel aan anderen uitleggen. Want: “als je het niet goed uit kunt leggen, dan snap je het zelf niet goed genoeg” verwoordde Einstein ooit treffend.

“Als je het niet goed uit kunt leggen, dan snap je het zelf niet goed genoeg

Albert Einstein

 Collega’s enthousiast krijgen

Bij het proces van brainstormen en klankborden delen we graag onze branchekennis, best practices en uitgebreide applicatiekennis. Boardroom- sessies zijn uiterst effectief gebleken voor het enthousiast krijgen van andere collega’s en afdelingen binnen de organisatie.

Ook eens op c-level brainstormen over de toekomst? Neem contact op met één van onze branche- experts:

Neem contact op

Gerelateerde onderwerpen: