Project Description

ACB Group

Van transportbanden uitgegroeid naar complete interntransportsystemen.

ACB Group in het Noord-Limburgse Horst is dé partner voor alles omtrent transportbandinstallatie. Inmiddels bestaat het bedrijf uit twee dochterondernemingen: ACB Transportbanden & Onderdelen en ARCO. Met jarenlange ervaring, vakkundige medewerkers en een innovatieve blik weten ze altijd de beste oplossingen voor klanten te realiseren. ACB Group maakt sinds de oprichting in 1994 een stormachtige ontwikkeling door en beperkt zich niet tot het leveren van transportbanden en onderdelen. Van technische groothandel en leverancier van transportbanden is het bedrijf uitgegroeid tot een producent en installateur van complete interntransportsystemen. ACB realiseert geheel nieuwe proceslijnen en levert complete service op de gehele installatie. Het bedrijf heeft ruime ervaring met transportbanden in Agro & Food, Supply Chain & Interne logistiek en industrie en Recycling & Bulk.

Pulse

Eind 2007 kwam Pulse voor het eerst in beeld. Destijds droeg Pulse Business Solutions zorg voor de invoering van een nieuw ERP-systeem, ter vervanging van het toenmalige financiële systeem. De implementatie van een ERP-systeem fungeerde als fundament voor het toenmalige veranderingsproces.

Overstap naar de Cloud

Inmiddels werkt ACB al één jaar met het meest innovatieve Cloud platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365. In 2017 heeft ACB de overstap gemaakt van on premises naar de cloud. Wij spraken financieel directeur Ralph Wijnands over zijn ervaring tijdens de implementatie van Microsoft Dynamics 365 en zijn bevindingen over welke voordelen het nieuwe platform teweeg brengt.

Bekijk de video hieronder voor het gehele interview.

Inmiddels werkt ACB al één jaar met het meest innovatieve Cloud platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365.

Hoe toekomstbestendig is jouw bedrijf?

Bespreek het met één van onze branche- experts.

Neem contact op