Maak kennis met onze partners

Samen sta je sterk, is onze filosofie. Daarom streven we naar duurzame partnerships. We gaan uit van onze eigen kracht en bouwen tegelijkertijd relaties op met strategische partners die goed zijn in zaken die buiten onze focus liggen.

Microsoft

Als Microsoft-partner werken we met het meest complete en innovatieve platform voor bedrijfssoftware: Microsoft Dynamics 365.

AXtension

AXtension is een wereldwijd toonaangevende Microsoft Independent Software Vendor (ISV) die aanvullende oplossingen voor het Dynamics 365 platform ontwikkelt. De innovatieve oplossingen van AXtension zijn belangrijke enablers die bedrijven helpen om hun bedrijfsprocessen te beheersen en optimaliseren.

Formpipe Lasernet

partnerships

Formpipe Lasernet formatteert, print, levert en archiveert al 30 jaar data van ERP-oplossingen over de hele wereld, om zo de wereld van documentbeheer net wat beter te maken.

Innovadis

partnerships

Met ruim 25 jaar ervaring bedenkt en bouwt Innovadis samen met haar opdrachtgevers innovatieve internetoplossingen. Hierdoor verdwijnen routinetaken en blijft er tijd over voor zaken die echt belangrijk zijn.

Transsmart

partnerships

De software van Transsmart stelt ondernemingen in staat eenvoudig de beste en/of goedkoopste vervoerder voor een zending te vinden. Via Smart Logistics van Pulse is deze oplossing naadloos te integreren met Dynamics 365 en meer dan 400 vervoerders. Dat bespaart handmatig werk en maakt het mogelijk om de status van zendingen te volgen.

Experlogix

partnerships

Experlogix, met bijna 20 jaar deskundige ervaring in CPQ (Configure, Price, Quote) voor Microsoft Dynamics, brengt iedereen en alles wat met configuratie te maken heeft bij elkaar. Meer dan 500 bedrijven en 25.000 gebruikers in 25 landen gebruiken dagelijks e-Con CPQ of Experlogix CPQ om complexiteit om te zetten tot succes.