Pulse maakt productie- en handelsbedrijven toekomstbestendig.

Werken bij Pulse

Pulse maakt productie- en handelsbedrijven toekomstbestendig. Dat doen we door bedrijfsprocessen te optimaliseren en te ondersteunen met software op basis van het Microsoft Dynamics 365 platform. Daarnaast ontwikkelen we zelf brancheoplossingen en leveren we apps van gespecialiseerde partnerbedrijven.

Omvang en structuur

Bij Pulse werken circa 180 mensen vanuit de fysieke vestigingen in Venlo en Deventer. Dit gevarieerde personeelsbestand bestaat uit onder andere developers, consultants en branche-experts. Ruim 30 medewerkers zijn werkzaam binnen onze afdeling Managed Services. Met de uitgebreide kennis van Dynamics AX en Dynamics 365 ontzorgt deze afdeling dagelijks vele klanten.

Internationaal

Veel bedrijven werken internationaal. Bij de implementatie en het beheer van software is het dan erg handig om één aanspreekpunt te hebben voor alle landen. Pulse implementeert en beheert voor diverse klanten wereldwijd en 24/7.

Visie

Als Microsoft-partner (Innercircle) werken we met het meest complete en innovatieve platform voor bedrijfssoftware: Microsoft Dynamics 365. Uitgebreide kennis van dit platform zien wij als een basisvereiste.

Onze toegevoegde waarde zit in de branchekennis die we toevoegen aan Dynamics 365. Pulse-medewerkers komen zelf uit de branches waar onze klanten in werken. Dat betekent dat we mee kunnen praten over de uitdagingen in die branches.

Specialismen

Pulse richt zich op de volgende branches:

Werken bij Pulse?

Heb je interesse om te werken in een wereld die nooit stil staat?

Bezoek snel werkenbijpulse.nl

Kantoor Venlo
Noorderpoort 21
5916 PJ Venlo
+31 (0)88 – 424 28 28

Kantoor Deventer
Hanzeweg 1a
7418 AW Deventer
+31 (0)88 – 424 28 28

Vanuit onze twee kantoren in Venlo en Deventer helpen wij productie- en handelsbedrijven toekomstbestendig te zijn.