Pulse maakt productie- en handels- en servicebedrijven toekomstbestendig.

Werken bij Pulse

Pulse maakt productie- en handels- en servicebedrijven toekomstbestendig. Dat doen we door bedrijfsprocessen te optimaliseren en te ondersteunen met software op basis van het Microsoft Dynamics 365 platform.

Omvang en structuur

Bij Pulse werken circa 180 mensen vanuit de fysieke vestigingen in Venlo en Deventer. Dit gevarieerde personeelsbestand bestaat uit onder andere developers, consultants en branche-experts. Ruim 30 medewerkers zijn werkzaam binnen ons Managed Services team. Met de uitgebreide kennis van Dynamics AX en Dynamics 365 ontzorgt dit team dagelijks onze klanten.

Internationaal

Bij een internationale implementatie en het beheer van software is het erg handig om één aanspreekpunt te hebben voor alle landen. Pulse implementeert en beheert 24/7 wereldwijd.

Onderdeel CRM Partners Group

Pulse is onderdeel van CRM Partners Group. CRM Partners Group heeft ruim 400 medewerkers en de totale omzet bedraagt ruim 55 miljoen euro. Er zijn vestigingen in Barneveld, Venlo, Deventer, Frankfurt, München, Stockholm, Göteborg, Jönköping en Denver.

Visie

Als Microsoft-partner (Innercircle) werken we met het meest complete en innovatieve platform voor bedrijfssoftware: Microsoft Dynamics 365. Uitgebreide kennis van dit platform zien wij als een basisvereiste.

Onze toegevoegde waarde zit in de branchekennis die we toevoegen aan Dynamics 365. Pulse-medewerkers komen zelf uit de branches waar onze klanten in werken. Dat betekent dat we mee kunnen praten over de uitdagingen in die branches.

Specialismen

Pulse richt zich op de volgende branches:

Werken bij Pulse?

Heb je interesse om te werken in een wereld die nooit stil staat?

Bezoek snel werkenbijpulse.nl

Kantoor Venlo
Noorderpoort 21
5916 PJ Venlo
+31 (0)88 – 424 28 28

Kantoor Deventer
Hanzeweg 1a
7418 AW Deventer
+31 (0)88 – 424 28 28

Vanuit onze twee kantoren in Venlo en Deventer helpen wij productie- en handelsbedrijven toekomstbestendig te zijn.