Betrouwbaar, deskundig, innovatief en persoonlijk

Dat zeggen onze klanten. Pulse maakt productie- en handels- en servicebedrijven toekomstbestendig. Dat doen we door bedrijfsprocessen te optimaliseren en te ondersteunen met software op basis van het Microsoft Dynamics 365-platform.

Klanten transformeren naar marktleiders

De wereld om ons heen verandert snel. Zelfs het ecosysteem waar Pulse deel van uitmaakt, verandert aanzienlijk. Als Microsoft-partner (Innercircle) werken we met het meest complete en innovatieve platform voor bedrijfssoftware: Microsoft Dynamics 365. Pulse stelt haar klanten in staat om toonaangevend te zijn in hun industrie. Dat doen we door samen te werken in wendbare teams, door inventieve technologie toe te passen en daarmee gepassioneerd klantwaarde te leveren.

Uitgebreide kennis van het Microsoft Dynamics 365-platform zien wij als een basisvereiste. Onze toegevoegde waarde zit in de branchekennis waarmee we Dynamics 365 verrijken. Mensen van Pulse komen zelf uit de branches waar onze klanten in werken. Dat betekent dat we meepraten en meedenken over de uitdagingen in die branches en best-practices inzetten. Daag ons uit.

Passionate, Together & Challenging

Bij Pulse draait het om mensen, zowel aan de klantzijde als onze eigen collega’s. Onze kracht is dat iedereen binnen Pulse onze cultuur omarmt, doorleeft en vanuit onze kernwaarden handelt. Het beschrijft wie we zijn, maakt dat we ons onderling verbonden voelen en wordt gevangen in een drietal kernwaarden: Passionate, Together & Challenging.

Passionate

Passie binnen Pulse betekent dat we trots zijn op wat we met elkaar hebben bereikt en wat we nog willen bereiken in de toekomst. Gedrevenheid, expertise en commitment zijn eigenschappen die ervoor zorgen dat onze mensen oprecht passie hebben voor wat ze doen bij onze klanten en elke dag met plezier en een lach op hun gezicht naar hun werk komen.

Together

Samen. Omdat we samen meer kunnen bereiken dan alleen. Pulse streeft altijd naar de lange termijn, voor klanten én haar eigen mensen. Als langetermijnpartner hebben we respect voor elkaar en werken we op basis van open- en eerlijkheid in een omgeving van vertrouwen.

Challenging

We bevinden ons in een dynamische omgeving. De wereld om ons heen verandert in een hoog tempo en dit vraagt om een flexibele houding waarbij we onze klanten en mensen blijven prikkelen, verrassen en uitdagen. Onzekerheid en angst zetten we om in nieuwsgierigheid naar nieuwe kansen en ontwikkelingen.

Omvang en structuur

Bij Pulse werken circa 180 mensen vanuit de fysieke vestigingen in Venlo en Deventer. Ruim 30 medewerkers daarvan zijn werkzaam binnen ons Managed Services team. Met de uitgebreide kennis van Dynamics AX en Dynamics 365 ontzorgt dit team dagelijks onze ruim 200 klanten. Bij een internationale implementatie en het beheer van software is het erg handig om één aanspreekpunt te hebben voor alle landen. Pulse implementeert en beheert dan ook 24/7 wereldwijd.

Onderdeel Fellowmind

Wij zijn onderdeel van Fellowmind. Wij zien technologie als drijfkracht achter betekenisvolle relaties en benaderen digitale transformatie daarom vanuit menselijk oogpunt. Samen is ons doel dat mensen met plezier met technologie werken en dat technologie werkt voor hén.

Specialismen

Pulse richt zich op de volgende branches: