Microsoft Power Platform… Zet jouw data aan het werk!

Jouw Dynamics 365-apps hebben data nodig, jouw data hebben apps nodig.

Breng (historische) data tot leven

Met Microsoft Dynamics 365 komt het Power Platform mee. Het Microsoft Power Platform brengt data samen in een gemeenschappelijk datamodel, kan direct verbinding maken met honderden (bestaande) databronnen en kan zelfs worden gekoppeld met data die on-premises staat.

Het Power Platform van Microsoft bevat:

PowerApps

Maatwerk is standaard

PowerApps stelt jou in staat om precies die app te bouwen die je nodig hebt. Geen maatwerk, maar een intelligente configuratie van functies/ data/ rules. Daarmee bouw je apps die gebruikmaken van tal van ERP- en CRM-functionaliteit aangevuld met bv. camera’s, gps en penbesturingselementen – allemaal zonder ook maar één regel code te schrijven.

Het bouwen van dergelijk PowerApps ligt typisch bij een persoon binnen jouw onderneming. Het uitbreiden van app-functionaliteit gebeurd met behulp van Azure Functions. Ook de connectie direct naar websites of andere tools – zoals SharePoint – is eenvoudig te realiseren.

Met PowerApps consolideer je, op een veilige manier, bedrijfsdata uit meerdere bronnen en configureer je vervolgens apps die naar deze data verwijzen. Definieer zelf bedrijfsregels en logica die automatische workflows uitvoeren, data valideren en bedrijfsprocessen aansturen.

Microsoft Flow

Verbinden is besparen

Met Microsoft Flow verbind je Dynamics 365-apps en bedrijfsprocessen met geautomatiseerde workflows. Zonder zelf code te hoeven schrijven. Meer dan 200 services zijn reeds aangesloten.

Niet alleen een efficiëntie van automatisering, maar ook een besparing dankzij de uitgebreide standaard integraties, waardoor je bespaart op maatwerk.

Ook hier geldt, Microsoft Flow kent een hoog selfservice gehalte. Definieer zelf de regels, voorwaarden en logica om processen geautomatiseerd uit te voeren, te valideren en aan te sturen.

PowerBI (BI)

Ben in control 

PowerBI maakt krachtige analyses en rapportages. Het maakt bedrijfsprocessen inzichtelijk en het verzamelt alle gegevens op één plaats:

  • Te koppelen met verschillende systemen
  • Meer detailniveau in rapportages
  • Aantrekkelijke gebruiksinterface.

Kom tot nieuwe inzichten

PowerBI maakt het mogelijk om diverse databronnen van verschillende systemen met elkaar te koppelen. Hiermee krijg je nieuwe inzichten die voorheen niet mogelijk waren.

Universeel toepasbaar

Met veel databronnen heeft PowerBI een standaard connectie. Denk aan ERP- of CRM-systemen, Excel, SQL database(s) en Google Analytics.

De praktijk

In deze film legt Harold uit hoe je zelf eenvoudig apps maakt met het voorbeeld van kwaliteitsorders.

Microsoft 365

Het gehele Microsoft 365-platform omvat diverse oplossingen zoals ERP (Finance & Operations), CRM (Customer engagement), Service (Customer service & Field service), Business Intelligence (PowerBI), IoT, PowerApp’s en Office365. Je kunt starten met enkel datgene wat je nodig hebt, en op elk moment opschalen in capaciteit en toepassingen wanneer de situatie erom vraagt. De uitgebreide basisfuncties van Microsoft Dynamics 365 heeft Pulse nog eens uitgebreid met vele branchespecifieke app’s.

icon-1Start alleen met wat je echt nodig hebt

icon-2Productiviteit waar je het nodig hebt

icon-3Standaard ingebouwde intelligentie

icon-4Klaar voor groei, op elk moment