Klaar voor de toekomst met Microsoft Azure

Microsoft Azure, de toekomst van cloudcomputing

Nu wordt het lekker technisch. Azure vervangt je hardware-infrastructuur die nu ergens intern staat/ draait. De voordelen van dit cloud-platform laten zich het beste omschrijven als…

Vergroot productiviteit

Azure biedt meer dan 100 services met end-to-end hulpprogramma’s. Werk met de beste ontwikkelingsprogramma’s voor pc en Mac, zoals Visual Studio en Visual Studio Code, om jouw productiviteit te verhogen met functies die je kunt gebruiken om zelf code te schrijven.

Ook stroomlijn je het ontwikkelproces. Mobiele apps kunnen sneller in gebruik worden genomen met behulp van Visual Studio App Center, inclusief geautomatiseerd testen voor platformoverschrijdende, hybride en systeemeigen apps op iOS en Android.

Hybride model

Ontwikkel en implementeer waar je wilt met de enige consistente hybride cloud op de markt. Zo kun je Azure on-premises uitbreiden uit met Azure Stack. Azure behelst veel meer dan alleen jouw datacenter naadloos met de cloud verbinden. Profiteer van de breedste set hybride mogelijkheden en lever een hybride consistentie in uw toepassingen, gegevens, identiteit, beveiliging en beheer in on-premises en cloud-omgevingen.

Sluit bijvoorbeeld jouw on-premises Active Directory-oplossingen aan op de cloud met Azure Active Directory en werk met één identiteit- en toegangsbeheerstrategie in jouw hybride omgeving.

Uiterst intelligent

Ontwikkel intelligente apps met behulp van krachtige services voor gegevens en kunstmatige intelligentie (AI). Zo biedt Azure een uitgebreide set van diensten, infrastructuur en hulpprogramma’s voor het maken van ervaringen op basis AI. Ontwikkel dus bots die op natuurlijke wijze interactief met gebruikers werken en dankzij de ingebouwde analyseprogramma’s snel voorspellingen afgeven.

In het kort, Azure biedt SaaS-functionaliteit ten behoeve van: big data, analyse, LOB-toepassingen, digitale marketing, E-commerce en AI.

Als vanouds vertrouwd

Doe net als de startups, overheden en de 95% van de Fortune 500-bedrijven die inmiddels al vertrouwen op Microsoft Cloud. Met Azure automatiseer je tegelijk eenvoudig herhaaldelijke en tijdrovende taken en elimineer je fouten. Dankzij de ingebouwde ondersteuning voor bewaking van toepassingen, logboekanalyse, patches, back-ups en siteherstel kun jij je richten op toegevoegde waarde in plaats van de werking van de infrastructuur.

Extra informatie/ downloads:

Benieuwd naar de cloud-mogelijkheden in jouw bedrijf?

Neem contact op