ERP- & CRM-partner voor de metaalbranche

Toekomstbestendig in de metaalbranche

Bedrijven moeten veerkracht en robuustheid bezitten om snel te kunnen veranderen. Daarnaast ze moeten ook behendig en lenig zijn om nieuwe kansen te kunnen benutten. In de huidige tijd is flexibiliteit (groeien & krimpen) een strategische keuze en bestaat er een noodzaak voor nieuwe bedrijfsmodellen.

Het Pulse metaalteam helpt metaalbedrijven op de eerste plaats bij het vormen van een heldere digitale visie en strategie. Hierna zorgen onze specialisten voor de implementatie en het beheer van een flexibel, innovatief en toekomstbestendig ICT-platform. Dit maakt een verdere groei naar digitale volwassenheid mogelijk zodat de kansen op meer ‘Make Money’ trajecten binnen de organisatie vergroot worden.

Dynamics 365-oplossingen voor de volgende metaalsegmenten:

Dynamics 365

Vlakke producten

Buizen

Speciale metalen

Profiteer van ruim 30 jaar branche-ervaring

Als ERP-partner in de metaalbranche helpen we metaalbedrijven met het verbeteren van de bedrijfsprocessen. Daarnaast ontwikkelen en implementeren we slimme software die deze processen ondersteunen. De veel voorkomende knelpunten hebben we opgelost met de Pulse Metaaloplossing: een combinatie van best practices waarmee je als metaalbedrijf direct kunt profiteren van ruim 30 jaar branche-ervaring.

Download de brochure voor een overzicht van de voordelen!

erp metaalbranche

Vul je gegevens in en download de brochure!Download de whitepaper over hoe je als metaalbedrijf het verschil kunt maken t.o.v. de concurrentenDownload de whitepaper over waarom formele systemen en dwingende procedures niet werkenDownload de whitepaper over de heersende ‘organisatierot’ en het effect daarvan op een projectteamJos van Capelleveen
Branchespecialist Metaal

Het Pulse metaalteam

Als aanvoerder van het Pulse metaalteam maakt Jos van Capelleveen optimaal gebruik van zijn jarenlange ervaring in de metaal én zijn kennis van ICT. Hij wordt bijgestaan door diverse specialisten met een achtergrond in de metaal en/ of met een specialisme in een toepassingsgebied. Juist door deze combinatie van metaal- en technische kennis kiezen veel metaalbedrijven voor Pulse als ICT-partner.

Ivo Knikkink
Functional Consultant

Ron Verhoeven
BI Consultant

Ralph Bos
Logistics Consultant

Alexander Pullens
Finance Consultant

Jack van Mulken
Functional Consultant

Richard de Hond
Consultant Centre of Excellence

Geert van Raaij
Principal

Jack van Heel
Solutions Consultant

Jeroen Kanters
Functional Consultant

Dennis Verstappen
Functional Consultant

Frank Bijnen
Technical consultant

Alex Veen
Business Development

Oplossingen voor de metaalbranche:

Klanten in de metaalbranche:

“Ook eens van gedachten wisselen
met onze metaalexpert?”

Plan een afspraak met Pulse