Artificial Intelligence

Ondernemingen die een ERP-systeem invoeren, doen dit meestal in de overtuiging dat het verbeteren van diezelfde onderneming door betere bedrijfssoftware uiteindelijk een positief effect zal hebben op hun financiële resultaten. Dit whitepaper gaat over waarde. Het is interessant voor iedereen zich bezighoudt met het verhogen van de waarde van ondernemingen.

Maar hoe stel je vast dat ondernemingen ook inderdaad beter presteren na een dergelijk IT-project? Die vraag hebben wij ons ook gesteld. Om het antwoord te vinden, hebben we onafhankelijk wetenschapper Dr. Ir. G.L.S.G. Janssens gevraagd nader onderzoek te doen. Het is even simpel als effectief opgezet en is, voor zover wij weten, het enige serieuze rapport over de financiële effecten van ERP-software en -implementaties.

Pulse heeft een duidelijk idee over de waarde van automatisering voor de waarde van ondernemingen. We bieden daarom een aantal diensten aan die specifiek bedoeld zijn voor partijen die investeren in ondernemingen. We vertellen je graag welke diensten dat zijn en wat je eraan hebt!

onderzoek erp

Dit whitepaper is interessant voor iedereen zich bezighoudt met het verhogen van de waarde van ondernemingen. Pulse maakt bedrijven toekomstbestendig door processen te optimaliseren. Onze dienstverlening heeft uiteindelijk maar één doel: ondernemingen beter laten presteren.

Sorry. Dit formulier accepteert geen nieuwe inzendingen meer.