weerbare supply chain

Demand Planning biedt de mogelijkheid om op basis van historische data een beeld te vormen van wat je in de toekomst kunt verwachten. Gecombineerd met bijvoorbeeld seizoenspatronen en vraag kun je zo beter forecasten en inspelen op veranderende omstandigheden.

Benieuwd naar hoe Demand Planning werkt en welke toegevoegde waarde het voor jouw organisatie biedt? In deze webinar nemen specialisten Harold Swaanen en Martijn Cortenbach je mee in de wereld van historische (verkoop)data en hoe je die omzet naar relevante inzichten en prognoses voor de toekomst. Bekijk de opname hieronder:

De webinar is hier te bekijken. Registratie is gratis en kost <10 seconden.

Met behulp van het Power Platform worden de prognoses bewerkt met actuele data, zodat de impact van huidige ontwikkelingen direct inzichtelijk zijn en meegenomen kunnen worden in de toekomstprojectie. Hierdoor wordt het mogelijk om antwoord te geven op vragen zoals:

  • Wat is het effect op mijn prognose als dit kwartaal 30% van mijn mensen een week ziek thuiszit?
  • Wat is de impact als onze Chinese leverancier niet kan leveren?

Met onze oplossing Demand Planning kun je op basis van verkoophistorie voorspellen hoe de toekomst eruit gaat zien. Combineer (historische) gegevens uit verschillende bronnen en systemen en verkrijg inzichten die je helpen om snel te schakelen en in control te blijven!