Gijs Ettes / 6 september 2021
kantoren

Eind deze maand vervalt waarschijnlijk het thuiswerkadvies en mogen we weer naar kantoor. Waarschijnlijk niet meer zo vaak als voorheen, want thuiswerken is inmiddels volledig ingeburgerd en er zijn maar weinig mensen die weer fulltime naar kantoor willen. Uit onderzoeken van Nieuwsuur en KPMG blijkt dat de helft van de bedrijven voornemens is om hun kantoorruimte terug te brengen. In sommige gevallen tot wel 50 procent.

Bij Pulse grepen we de coronaperiode juist aan om uit te breiden en te investeren in werkplekken. Ons kantoor in Deventer werd onlangs al volledig vernieuwd en in Venlo verhuizen we begin 2022. Zo bereiden we ons voor op de nieuwe manier van (gecombineerd) werken.

We willen onze mensen de mogelijkheid bieden om zowel thuis als op kantoor prettig te werken. Hiertoe is het aantal meetingrooms in Deventer uitgebreid en zijn de ruimtes voorzien van state-of-the-art technologie die bijvoorbeeld videoconferencing via Microsoft Teams faciliteert. Daarnaast zijn er meer werkplekken en een social clubroom (met bar!) waar collega’s elkaar en klanten kunnen ontmoeten.

De vernieuwde locatie wordt gekenmerkt door veel daglicht, warme kleuren en een goede combinatie van open en gesloten ruimtes. Benieuwd geworden? Check hieronder de eerste beelden.

pulse kantoor

pulse kantoren

pulse kantoren

pulse kantoren

pulse kantoor

Onze zuidelijke vestiging verhuist begin 2022 naar de Brightlands Campus Greenport Venlo. Deze locatie huisvest diverse innovatieve bedrijven, startups en onderwijsinstellingen met expertise in agrifood, chemie en data. Een inspirerende plek om met collega’s te sparren, klanten te ontvangen en de samenwerking met organisaties in de omgeving op te zoeken.

Het kantoor wordt ingericht als ontmoetingsplek, met een frisse inrichting waar open ruimtes worden afgewisseld met gesloten gedeeltes waar projectteams gefocust kunnen samenwerken. Hier alvast een sneak preview; we kijken ernaar uit om je binnenkort welkom te heten!

brighthouse kantoren
Auteur
Gijs Ettes Marketing Manager