9 mrt 2021
kosten beheersen

Marketing, service en sales met elkaar in lijn

Lang lag de focus in de (maak)industrie op product en efficiency, maar inmiddels zien steeds meer ondernemers het belang in van het centraal stellen van de klant. Zeker nu door globalisering de concurrentie toeneemt, moet je aandacht besteden aan customer intimacy om bestaande klanten te behouden en nieuwe te werven.

Dat gaat verder dan klantgerichtheid, klantvriendelijkheid en de beste service. Klanten worden mondiger en hun verwachtingen hoger. Ze verlangen niets minder dan de beste oplossing en de beste klantervaring. Om dat te kunnen bieden, heb je diepgaand inzicht van de klant en zijn bedrijfsprocessen nodig, en is het van belang dat marketing, sales en service op elkaar zijn afgestemd.

Programma (9 maart 2021, 10.00 – 11.15u)

In deze masterclass gaan we in op enkele uitdagingen en trends van dit moment. Denk aan remote werken en service op afstand, grip op commerciële processen en volledig inzicht in de customer journey. We laten zien hoe je een 360-graden klantbeeld krijgt en welke tools je in staat stellen om ook in tijden van Corona de beste service te bieden.

We zoomen in op Customer Engagement, dat bij uitstek geschikt is om te ondersteunen bij het behoud van klanten en het aantrekken van new business. Daarnaast geven we een demonstratie van de HoloLens 2 in combinatie met Remote Assist, een handige oplossing waarmee field service managers op afstand kunnen (samen)werken. Hierdoor hoeven je vakmensen niet meer de wereld over te vliegen.

Voor wie is deze masterclass?

De masterclass is voor iedereen toegankelijk, maar focust op uitdagingen die spelen bij productie-, handels- en servicebedrijven. Worstel je met veranderende klantwensen of het in lijn brengen van je marketing, sales en service? Of zit je op een berg data, maar lukt het je niet deze te mobiliseren om er data-driven beslissingen mee te nemen? Op al deze – en meer – vragen geven we antwoord.

Aanmelden

De masterclass vond plaats op 9 maart 2021, maar je kunt een opname van het evenement downloaden via onderstaande link.

Download de opname