23 mrt 2021 10:00 - 12:00
ondernemen power platform

Ontdek de kracht van het Power Platform

Pandemie of niet, onze wereld verandert continu en dat vraagt om wendbare ondernemingen die flexibel kunnen inspelen op vragen van de markt. Meer en meer bedrijven hebben de behoefte om hun bedrijfssoftware uit te breiden met applicaties en rapportages. Het liefst zónder dat hiervoor kostbaar en moeilijk te onderhouden maatwerk moet worden gebouwd.

Power Platform is het low-code platform van Microsoft dat iedereen in staat stelt zonder technische kennis intelligente apps te bouwen, data te analyseren en processen te automatiseren. Benieuwd wat het platform inhoudt en welke mogelijkheden het biedt om aan te slag te gaan met apps, rapportages, workflows en chatbots? Meld je aan!

Programma (23 maart 2021, 10.00 – 12:00)

Tijdens de masterclass op 23 maart laten we in sneltreinvaart en met inspirerende praktijkvoorbeelden zien hoe je Microsoft Dynamics 365 kan verrijken met behulp van het Power Platform.

We gaan aan de slag met Virtual Agents, een laagdrempelige oplossing voor het bouwen van chatbots, en bespreken we de mogelijkheden die AI Builder biedt op het vlak van beeldherkenning. Op begrijpelijke wijze leggen we uit hoe deze toepassingen te gebruiken zijn in combinatie met Dynamics 365.

Aanmelden

De masterclass vond plaats op 23 maart 2021, maar je kunt een opname van het evenement downloaden via onderstaande link.

Download de opname