Financiële effecten bij ondernemingen na een ERP-implementatie

Financiële effecten bij ondernemingen na een ERP-implementatie

Financiële effecten bij ondernemingen na een ERP-implementatie

Wordt mijn onderneming meer waard ná een ERP-implementatie?

Ondernemingen die een ERP-systeem invoeren, doen dit meestal in de overtuiging dat het verbeteren van diezelfde onderneming door verbeterde bedrijfssoftware uiteindelijk ook een positief effect zal hebben op hun financiële resultaten.

De whitepaper die je hier kunt downloaden gaat over waarde. Het is interessant voor iedereen zich bezighoudt met het verhogen van de waarde van ondernemingen. Pulse maakt bedrijven toekomstbestendig door processen te optimaliseren en onze dienstverlening heeft uiteindelijk maar één doel: een onderneming beter laten presteren.

Maar hoe stel je vast dat ondernemingen ook inderdaad beter presteren na een dergelijk IT-project? Die vraag hebben wij ons ook gesteld. Om het antwoord te vinden, hebben we een onafhankelijk wetenschapper, Dr. Ir. G.L.S.G. Janssens, gevraagd om hier een onderzoek naar te doen. Het is even simpel als effectief opgezet en is, voor zover wij weten, het enige serieuze onderzoek dat is gedaan naar de financiële effecten van ERP-software en -implementaties.

Pulse heeft een duidelijk idee over de waarde van automatisering voor de waarde van ondernemingen. We bieden daarom een aantal diensten aan die specifiek bedoeld zijn voor partijen die investeren in ondernemingen. We vertellen je graag welke diensten dat zijn, en wat u eraan heeft!

Download de whitepaper ‘Financiële effecten bij ondernemingen na implementatie van een ERP-systeem’