fellowmind logo

Pulse maakt sinds februari 2019 onderdeel uit van Microsoft Business Applications-partner Fellowmind. We zien verbindingen tussen mensen als de kern van een digitale toekomst. Onze focus ligt op het menselijker, intuïtiever en persoonlijker maken van digitale interacties; technologie is hierbij de enabler van betekenisvolle verbindingen.

Daarnaast zijn we van mening dat automatisering ervoor zorgt dat mensen minder tijd hoeven te besteden aan repetitieve en handmatige taken. Door technologie op een slimme manier in te zetten en voor mensen te laten werken, creëren we meer tijd en ruimte voor waardevollere en betekenisvollere connecties.

Fellowmind is in Nederland bekend als moederbedrijf van Pulse, CRM Partners en AXtension. Door de overname door de Noorse investeerder FSN Capital kreeg de groep in 2019 onder meer het Finse eCraft en de Zweedse bedrijven Orango en Endeavor als zusteronderneming. In totaal bestaat de groep uit elf boetiekmerken. Naast de eerder genoemde bedrijven zijn dit aXon (Duitsland), Bonair (Polen), Daxiomatic, ProActive (Denemarken) en DQC (Zweden). Fellowmind heeft 35 kantoren in zes landen en een jaaromzet van €210 miljoen.

fellowmind brands

Visie en strategie Fellowmind

De digitalisering van onze wereld is de laatste jaren in rap tempo toegenomen. Uiteenlopende technologieën dringen steeds meer zowel het zakelijke als privéleven van mensen binnen. Bovendien worden interacties steeds digitaler, waardoor het lijkt alsof – zeker in tijden van een pandemie – technologie het menselijke contact verdringt.

Fellowmind ziet technologie juist als een facilitator voor betere menselijke connecties, en is van mening dat het de kern van een digitale toekomst vormt. Dankzij automatisering hoeft er minder tijd besteed te worden aan repetitieve en handmatige taken, zodat er meer ruimte is voor het maken van waardevolle en betekenisvolle verbindingen. Maar het is wel belangrijk dat digitale interacties menselijk, intuïtief en persoonlijk aanvoelen. En dat technologie voor mensen werkt en hen plezier geeft. Het is dan ook onze missie om dit samen met onze partners te bereiken.

Onze focus ligt op het menselijker, intuïtiever en persoonlijker maken van digitale interacties

Voor Fellowmind betekent dat onze rol verandert. We zijn niet meer enkel een technologieleverancier die IT-systemen implementeert, maar ook een partner die organisaties meeneemt op een reis van digitale transformatie. Daarbij ligt de focus op het wegnemen van blokkades, het empoweren van medewerkers, het bevorderen van innovatie en het toekomstbestendig maken van processen en werkwijzen. Dit doen we door de inzet van moderne Microsoft-technologieën en slimme, zelfontwikkelde oplossingen.

Op dit moment werken er bij Fellowmind circa 1600 fellows, verspreid over Nederland, Duitsland, Denemarken, Zweden, Finland en Polen. Onze strategische visie is om in de komende vijf jaar door te groeien en de belangrijkste Microsoft-partner in Europa te blijven. Dit willen we doen met een multinationaal personeelsbestand van 3000 gemotiveerde collega’s.

fellowmind

Meaningful connections

Onze belofte aan onze klanten gaat zowel over mensen als technologie. Aan de menselijke kant willen we dat mensen de technologie omarmen en plezier hebben om ermee te werken. Aan de technologiekant bieden we specifieke expertise en modulaire bedrijfsoplossingen binnen elk domein van de digitale transformatie, altijd gevoed door de kracht van data. We helpen ondernemers hun bedrijf om te vormen voor dit digitale tijdperk waarin mensen centraal staan en gebruik willen maken van technologie die voor hen werkt.

People at heart

Mensen staan centraal in alles wat we doen, zowel bij Pulse als bij Fellowmind. We geloven dat door mensen centraal te stellen, zij in staat zijn om hun talenten optimaal te benutten en ontwikkelen. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat je samen meer bereikt dan alleen. Daarom focussen we ons op langetermijnsamenwerkingen met klanten en onze eigen mensen. We hebben respect voor elkaar en werken op basis van open- en eerlijkheid in een omgeving van vertrouwen.