Fellowmind neemt Zweedse modern workplace agency DQC over

Göteborg/Barneveld, 26 november 2020 – Het in Zweden gevestigde modern workplace agency DQC sluit zich aan bij Fellowmind. Met de toevoeging van DQC breidt Fellowmind zijn aanwezigheid in Zweden uit en krijgt het toegang tot de marktleidende diensten van DQC binnen Microsoft’s Modern Work technologieën. Het DQC team bundelt de krachten met de andere Zweedse business units Orango en Endeavor.

“Sinds de eerste kennismaking met Fellowmind hebben we een sterk gevoel van gedeelde waarden en de wederzijdse visie om mensen centraal te stellen”, vertelt DQC CEO Jonas Andersson. “De behoeften van onze klanten in hun digitale transformatietraject worden steeds complexer. Het toetreden tot Fellowmind en het kunnen aanbieden van een veel breder scala aan diensten, zoals data-intelligentie, bedrijfsapplicaties en cloudinfrastructuur, is hier een perfect antwoord op. De geweldige betrokkenheid van team DQC is een sleutel om dit mogelijk te maken. Ik ben erg trots op wat we tot nu toe samen hebben gecreëerd en ik kijk uit naar onze volgende stappen met Fellowmind.”

Emiel Putman, CEO van Fellowmind: “Met de toevoeging van DQC aan onze dienstenportefeuille zijn we nu in staat om een geïntegreerde aanpak te bieden voor het digitale transformatietraject van onze klanten. We zijn onder de indruk van het succes van het DQC-team en enthousiast over de overeenkomsten die we zien in de people centric benadering”.

Anna Kleine, Regionaal Directeur Zweden: “DQC heeft een sterk team van geweldige consultants en tech experts opgebouwd die de energie en het ondernemerschap waar we naar op zoek zijn op lokaal niveau brengen. Ik heb er alle vertrouwen in dat we met de toevoeging kunnen werken aan gezamenlijke klantprojecten en echt kunnen ondersteunen bij bedrijfstransformatie-uitdagingen.”

Na de overname heeft Fellowmind 1500 medewerkers in dienst in meer dan 30 kantoren in zes Europese landen. Van deze groep werken 350 Fellows in zeven Zweedse steden. De overname maakt onderdeel uit van de groeistrategie van Fellowmind in samenwerking met FSN Capital V.

Over Fellowmind
Fellowmind begeleidt organisaties vanuit menselijk oogpunt bij hun digitale transformatie. Met expertise en een dienstaanbod rond alle Microsoft Business Applications, transformeert Fellowmind internationale klanten tot organisaties die meer tijd en ruimte overhouden voor persoonlijke en betekenisvolle relaties. Fellowmind is uitgegroeid tot een groep van diverse business units: CRM Partners BV, CRM Partners AG, Pulse Business Solutions, AXtension, Endeavor, eCraft, Orango, ProActive en vanaf vandaag aXon. Hun kantoren bevinden zich in Zweden, Nederland, Finland, Denemarken en Duitsland. Fellowmind heeft 1.400 medewerkers en een totale omzet van 200 miljoen euro. Lees meer op www.fellowmindcompany.com.

Over DQC
DQC is een gecertificeerde Microsoft Gold partner die waarde levert met collaboration oplossingen in Microsoft 365. Met onze professionele teams en een sterke focus op samenwerking, voldoen we aan gedefinieerde doelen en verwachte resultaten in organisaties. Ons uitgebreide aanbod aan samenwerkingsoplossingen omvat alles van strategisch advies tot projectimplementatie en governance. DQC is opgericht in 2007 en heeft kantoren in Göteborg en Stockholm, Zweden. Meer informatie is te vinden op www.dqc.se.

FSN Capital
FSN Capital, opgericht in 1999, is een toonaangevende private equity-adviseur in de Noord-Europese regio met een beheerd vermogen van € 2125 miljoen. FSN Capital Funds richt zich op het doen van controle-investeringen in bedrijven die actief zijn in de Noord-Europese regio die ons langetermijnperspectief delen. Het heeft het doel om deze transformatie op een verantwoorde manier tot stand te brengen via onze interactie met elk van onze portfoliobedrijven, met name onze betrokkenheid bij hun werknemers, leveranciers, de lokale gemeenschappen waarin zij actief zijn en het milieu in zijn geheel.