ICT is een enabler voor kritische bedrijfsprocessen. Het moet daarom goed werken én meebewegen met je ambities en de wensen van de markt. Dankzij onze Managed Services behoud jij focus op je kernactiviteiten. Wij zorgen voor de rest en staan 24/7 voor je klaar.

Onze branchespecialisten begrijpen je processen en spelen daar slim op in. Hierdoor zijn response- en oplostijden kort en kunnen doorlopend verbeteringen aan systemen worden doorgevoerd. Zo helpen we je om elke dag een stapje beter te worden.

Onze pijlers

Power Platform Consultant

Helpen

Pulse is een mensenbedrijf waar alles in het teken staat van persoonlijk contact. Ons serviceteam focust zich op preventie, proactief incidentmanagement en slimme oplossingen gebaseerd op best practices.

microsoft dynamics 365

Uitdagen

Wat je vandaag bedenkt, kan morgen alweer achterhaald zijn. Daarom werken wij volgens het continuous improvement principe. We voeren doorlopend verbeteringen in je processen en systemen door, zodat je kwaliteit en resultaat stijgen.

Sales Support

Inspireren

Onze service is proactief en oplossingsgericht. Daarnaast houden we je (on)gevraagd op de hoogte over trends in de markt, security-ontwikkelingen en nieuwe functionaliteiten.

Onze garanties

Betrouwbaar, deskundig, innovatief en persoonlijk. Daar staan we voor en het zijn de belangrijkste redenen waarom productie-, handels- en servicebedrijven voor Pulse kiezen. Onze mensen zijn gedreven, hebben kennis van zaken en hechten waarde aan persoonlijk contact. En omdat ze uit dezelfde branches komen als onze klanten, begrijpen ze precies welke uitdagingen er spelen. Hierdoor kunnen we de volgende garanties bieden:

 

  • Toegewijde specialisten die je processen kennen
  • 24/7 bereikbaar, ook tijdens vakanties en feestdagen
  • Continuïteit en verbetering van je systemen
  • Snelle response- en oplostijden
  • Internationale ondersteuning
  • Nauwe samenwerking met Microsoft
  • ISO 27001 certificering voor informatiebeveiliging
  • Frequente updates over security-, markt- en feature-ontwikkelingen
“Pulse is een meedenkende en flexibele partner die altijd bereikbaar is en snelle service levert” - Gerard Vermeulen, Ballast Nedam
Ballast Nedam