In control met Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations for Building Supply

 

Bouwen op een nieuw fundament

De vraagstukken die de branche van bouwtoeleveranciers voorgelegd krijgt, houden allemaal verband met efficiency, samenwerking, snelheid, innovatie, IoT en slim bouwen. Duurzaamheid is in alle segmenten een voorwaarde geworden. Transformatie van voornamelijk binnenstedelijke kantoorruimte naar specifieke woonruimte illustreert dat mooi. De klant is weer koning: jong, senior, student of gezin.

Download de brochure ‘Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations for Building Supply’.De bouw van morgen

Ketenpartners zijn op elkaar aangewezen om nieuwe bouwconcepten uit te vouwen en om snel innovatie te kunnen omarmen. Supply Chain Management en Building Information Model, duurzaam bouwen en IoT zijn wegen naar deze toekomst. Energiebesparing, het terugdringen van faalkosten en het snel leveren van maatwerk zijn uitdagingen die de markt ten goede zullen komen. Slim, innovatief en vooruitstrevend zijn de woorden die passen bij de bouw van morgen.

Succes is een automatisme: negen feiten

Controle is de allesbepalende factor in de bouw. In de offertefase, tijdens de calculatie, in de planning, de logistiek, op de bouwplaats zelf, bij maatvoering en bijvoorbeeld kostenbewaking. Op al deze terreinen is veel te verdienen, in geld en in kwaliteit.

Werkenadministratie

Een aanbesteding komt bij verschillende aannemers terecht, die vervolgens vaak bij één leverancier uitkomen. Als aanbieder wil je het werk volgen, in plaats van de aannemers. Je bent met de klant achter de klant bezig.

Intelligente offertecalculatie

Een productconfigurator die met heldere vragen assisteert bij de calculatie. Zo ontstaat een complete en gespecificeerde offerte.

Informatieve mobiliteit

 Je wilt overal beschikken over alle noodzakelijke informatie, geen onaangename verrassingen tegenkomen en altijd alert en klaar zijn om in te grijpen en bij te sturen. 

Loepzuivere logistiek

Als je de logistiek van een project op de voet volgt, kun je zelf ook foutloos leveren. Op tijd en gestapeld in de juiste volgorde.

Verantwoordelijke productieplanning

Als je je als producerende leverancier realiseert dat je onderdeel uitmaakt van de supply chain, is de projectplanning je leidraad.

BIM, Building Information Model

Deze standaard voor de branche is een must en een uiterst betrouwbare partner in het hele bouwproces. Het model geeft je overzicht over de specificaties van alle partijen en je spreekt dezelfde taal.

Maatwerk in alle eenheden

In de bouw praat je over strekkende meters, lopende meters, vierkante meters, kuubs, kilogrammen in alle verschijningsvormen. Het is verstandig de juiste maat te houden als je samen over een bouwwerk wilt  communiceren.

Project cost controle met perspectief

De belangrijkste kosten van een project zijn die van morgen en overmorgen. Heb je de controle nog? Kloppen de kosten nog met de begroting? De marges zijn krap en dat vraagt oplettendheid.

Pulse is leverancier van oplossingen:

Deze oplossingen passen we vaak toe in de bouwbranche: