Project Description

Faciliteert het logistieke proces

Rotom Europe

Rotom

Rotom is een bedrijf met meer dan 30 jaar historie, maar ook een bedrijf dat zich continu ontwikkelt, vooral dankzij het vertrouwen van u. Vanuit onze ambitie “het faciliteren van het logistieke proces” hebben we het bedrijf onderverdeeld in drie klantgerichte bedrijfsonderdelen:

  • Pallets
  • Services
  • Logistieke middelen

Rotom optimaliseert uw logistiek dankzij een zorgvuldig geselecteerd aanbod van logistieke middelen voor transport en opslag. Via een van onze vestigingen levert Rotom elk gewenst product of dienst op het juiste tijdstip en op de juiste locatie.

Met geavanceerde productielijnen worden pallets in grote aantallen geproduceerd volgens de afgesproken specificatie en kwaliteit, eventueel voorzien van een ISPM 15 hittebehandeling. Gebruikte pallets worden via robots of reparatielijnen op ergonomische wijze hersteld en onbruikbare pallets op milieuvriendelijke wijze gerecycled. Per jaar levert Rotom Europe meer dan 9 miljoen pallets aan de meest uiteenlopende (inter)nationale klanten.

Kernwaarden als kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en duurzaamheid (sustainability) staan bij Rotom hoog in het vaandel. Niet voor niets is Rotom al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner voor uw supply chain.

Missie van Rotom

Het leveren van een kompleet aanbod van logistieke ladingdragers voor de supply chain met als doel het ontzorgen van internationale klanten in Europa. Kernwaarden hierbij zijn kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en oplossingsgericht denken.

Bezoek de website.

Hoe toekomstbestendig is jouw bedrijf?

Bespreek het met één van onze branche- experts.

Neem contact op