Klaar voor de toekomst met Microsoft Dynamics 365

Ontdek de ruime mogelijkheden van het meest innovatieve cloudplatform van dit moment, toegesneden op jouw branche.

Bekijk de downloads

De structuur van Dynamics 365:

Microsoft Dynamics 365

Common data model dynamics 365

De basis

De basis van Dynamics 365 is Azure, het krachtige cloudcomputingplatform van Microsoft. Bovenop dit platform bouwde Microsoft het Common Data Model. Hiermee wordt integratie met huidige én toekomstige applicaties beter en makkelijker.

Dynamics 365 ERP

Het Hart

Dynamics 365 zoals je in het midden van de afbeelding ziet, vormt het hart van alle data in het systeem. Hier is onder andere het voormalige Dynamics AX en CRM in onder gebracht.

Dynamics 365 data analyse

Aan de slag met je data

Links van het midden zie je de 3 tools waarmee je de data in je systeem tot leven brengt: Azure IoT Suite brengt het Internet of Things tot leven. Het verbindt je apparaten, analyseert voorheen onbenutte data en integreert bedrijfssystemen. Cortana helpt je bij het zoeken naar zaken op je computer, beheert je agenda, traceert pakketjes, vindt bestanden, kletst met je en vertelt zelfs grapjes. Kortom: je digitale assistent. Power BI maakt krachtige analyses en rapportages rondom bedrijfsprocessen. Het maakt bedrijfsprocessen inzichtelijk en het verzamelt alle gegevens op één plaats.

Dynamics 365 office 365 integratie

Volledige Office 365 integratie

Uniek en vanzelfsprekend aan Dynamics 365 is dat het volledig geïntegreerd is met Office 365. Dit betekent dat je moeiteloos tussen diverse applicaties kunt wisselen, en dat de interface er vertrouwd en bekend uit ziet.

Dynamics 365 Appsource

Microsoft AppSource

Via de Microsoft Appsource voeg je makkelijk en snel toepassingen (apps) toe aan je systeem. Je kunt zoeken op onderwerp en recensies bekijken van eerdere gebruikers. Voordeel van de Appsource is dat alle apps vooraf gescreend zijn door Microsoft, en dat je dus enkel apps aangeboden krijgt die voldoen aan de hoge Microsoftstandaard.

Dynamics 365 Third party

Third Party Business Applications

Door de flexibele opzet is Dynamics 365 makkelijker dan ooit te koppelen aan applicaties buiten de Microsoft-suite.

Dynamics 365 prijzen en licenties

Met deze nieuwe editie heeft Microsoft de prijzen en licenties van Dynamics 365 herzien. Via deze link kun je een overzicht van de prijzen downloaden.

Wat gebeurt er met Dynamics AX?

Dynamics AX is tot en met versie 2012 on premise beschikbaar. ‘The new AX’ ook wel ‘AX7’ is beschikbaar in the cloud. Deze versie is ondergebracht en volledig geïntegreerd in Dynamics 365.

interface dynamics365

Extra informatie/ downloads:

Ingericht voor jouw branche

Voor de volgende branches heeft Pulse diverse oplossingen ontwikkeld die het werken met Dynamics 365 nog efficiënter maken:

Metaal branche
METAAL
Handel en distributie branche
HANDEL EN DISTRIBUTIE
Bouw branche
BOUW
Automotive branche
AUTOMOTIVE
Rubber en kunsstof branche
RUBBER EN KUNSTSTOF
Machine en apparatenbouw branche
MACHINE- EN APPARATENBOUW

Benieuwd naar de mogelijkheden van Dynamics 365 in jouw bedrijf?

Neem contact op