Alle benodigde tools om kansen te pakken

Dynamics 365 for Sales

Dynamics 365 for Sales stelt je in staat op een interactieve manier je kansen op te volgen, het juiste team samen te stellen en de juiste activiteiten te ondernemen om de kans te kunnen verzilveren. Hierbij wil je niet alleen data vastleggen, maar juist de kracht van deze data aanwenden om slimme acties te ondernemen om je kansen te vergroten. Dynamics 365 zal je helpen slimmer, sneller en met minder snijverlies kansen op te pakken en te scoren. Naast het verzilveren van kansen zal het onderhouden van klantcontacten makkelijker zijn. Dynamics 365 stelt je in staat deze klant vast te pakken en met de juiste activiteiten te bedienen om deze echt te behouden.

Dynamics 365 sales

Zet jouw data aan het werk

Data is kennis. Systemen zoals Customer Engagement zijn niet alleen gemaakt om data in op te slaan, maar juist om deze data proactief aan te wenden. De ondersteuning van het Power platform zal in deze de sleutel tot het succes zijn.

Enkele referenties

Erwin Berends
Microsoft D365 CE

Neem contact op met het Pulse CE-team

Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement toegespitst op jouw processen en goede training is essentieel voor een succesvolle implementatie. Ons gespecialiseerde team staat voor je klaar om daar bij te helpen. De uitgebreide basisfuncties van Dynamics 365 hebben we al uitgebreid met vele branchespecifieke oplossingen, waardoor je al in korte tijd aan de slag kunt.

Plan een afspraak met Pulse