Maak ambassadeurs van je klanten

Vergroot je customer intimacy met CRM van Microsoft Dynamics 365

De wereld is transparant, klanten worden mondiger en hun verwachtingen almaar hoger. Tevreden klanten zijn je beste ambassadeurs, maar ontevreden klanten kunnen je bedrijf heel veel schade aanrichten. Meer dan ooit is het belangrijk om dicht bij de klant te staan en hem persoonlijke aandacht te geven. Maar ook nooit eerder was het door de grote hoeveelheid informatie en contactmomenten zo complex als nu. Het wordt steeds moeilijker om zonder de juiste tools alle klantinformatie altijd en overal beschikbaar te hebben en doeltreffend in te zetten.

Met CRM helpt Pulse inzicht te krijgen in jouw klanten, sales- en (field)service-processen efficiënter te maken en de omzet per medewerker te verhogen. Dit doen we op basis van het Microsoft Dynamics 365-platform, gecombineerd met onze internationale branchekennis.

Dynamics 365-oplossingen voor de volgende vakgebieden:

Dynamics 365 sales

Dynamics 365 for Sales

Laat techniek voor je werken om klanten tevreden te houden en nieuwe relaties te bouwen.

Dynamics 365 Customer Service

Dynamics 365 for Customer Service

Vergroot klanttevredenheid en bind klanten met de allerbeste klantenservice.

Dynamics 365 Field Service

Dynamics 365 for Field Service

Vereenvoudig je planning en maak van servicemonteurs hét visitekaartje van je bedrijf.

Doorbreek barrières

Om CRM goed in de onderneming geadopteerd te krijgen en het volledige potentieel te benutten is integratie met andere bedrijfssoftware en data essentieel. Pulse doorbreekt de onzichtbare barrières die traditioneel bestaan tussen CRM, ERP en de dagelijkse productiviteitssoftware. Wij verbinden de frontoffice met de backoffice, sales-gerelateerde data uit CRM met operationele data uit ERP en de cloud met jouw lokale infrastructuur. CRM en ERP van Microsoft Dynamics 365 werken nauw samen met vertrouwde Microsoft Office programma’s als Outlook, Word en Excel. Enterprise Content Management/ Content Gate van AXtension deelt en bewaart alle documenten op één gestructureerde, centrale plaats. En Microsoft Power BI vertaalt alle data naar krachtige integrale analyses en rapportages. Voor een 360 graden view van jouw bedrijf.

Erwin Berends
Microsoft evangelist

Neem contact op met het Pulse CRM team

CRM software toegespitst op jouw bedrijfsprocessen en goede training is essentieel voor een succesvolle implementatie. Ons gespecialiseerde CRM-team staat voor je klaar om daar bij te helpen. De uitgebreide basisfuncties van Dynamics 365 hebben we al uitgebreid met vele branchespecifieke oplossingen, waardoor je al in korte tijd aan de slag kunt.

Raymond Bolder
Functional Consultant

Juul van Horen
Functional Consultant

Randall Williams
Functional Consultant

Emir Zahiragic
Technical Consultant

Nick Spelthan
Pre Sales Consultant

Jeroen Dekkers
Functional Consultant

“Ook eens van gedachten wisselen
met een CRM-expert?”

Plan een afspraak met Pulse