Deense Dynamics 365-partner Daxiomatic voegt zich bij Fellowmind

Odense/Barneveld, 10 december 2020 – Daxiomatic, een toonaangevende Microsoft Dynamics 365-partner in Denemarken, sluit zich aan bij Fellowmind. Met de toevoeging van Daxiomatic versterkt Fellowmind haar dienstenaanbod en kan beter worden voldaan aan de eisen van Deense klanten rondom hun financiële en operationele processen. Daxiomatic vult het brede portfolio van Fellowmind aan met extra diensten zoals Modern Workplace, Customer Engagement en cloudtransformatie.

Daxiomatic is na ProActive de tweede business unit van Fellowmind in Denemarken. Met de capaciteiten van de twee teams is Fellowmind nu in staat om een geïntegreerde aanpak te bieden voor het digitale transformatietraject van de klant.

“Deze stap is een unieke kans om ons bedrijf en onze dienstverlening naar een hoger niveau te brengen”, aldus Jesper Refning, CEO van Daxiomatic. “Met onze focus op kwaliteit, uitstekende implementatie en klanttevredenheid, zijn we ervan overtuigd dat we een belangrijke bijdrage leveren aan een bedrijf dat belooft de industrie te veranderen door mensen centraal te stellen. De overeenkomsten in de cultuur en de visie van Fellowmind om betekenisvolle verbindingen te creëren, hebben ons overtuigd om deel uit te maken van de familie. Ik ben erg trots op wat we samen hebben gecreëerd en ik kijk uit naar onze volgende stappen met Fellowmind.”

Emiel Putman, CEO van Fellowmind: “Met de toevoeging van Daxiomatic aan onze dienstenportefeuille, zijn we in staat om een holistisch aanbod te brengen dat onze Deense klanten ondersteunt in hun digitale transformatie reis. We zijn onder de indruk van de doelen en prestaties van het team, en hun unieke organisatiestructuur. We zijn ervan overtuigd dat de overeenkomsten die we delen in het hebben van mensen in hart en nieren samen een grote toekomst zullen vormen”.

Max Sejbaek, Regionaal Directeur Denemarken bij Fellowmind: “Als oprichter van ProActive heb ik al de voordelen ervaren van het deel uitmaken van een groter platform en het bouwen aan betere oplossingen met de hulp van een brede basis van specialisten. Daxiomatic voelt als een perfecte match gezien onze gedeelde mensengerichte aanpak, waarden en hoge standaarden. Ik kan niet wachten om op lokaal niveau samen te werken”.

Na de overname heeft Fellowmind 1600 medewerkers in dienst in meer dan 35 kantoren in zes Europese landen. Van deze groep werken nu 335 Fellows in vijf Deense steden. De overname maakt deel uit van de groeistrategie van Fellowmind in samenwerking met FSN Capital V* om de Europese leider te worden in het Microsoft Business Applications, Cloud Infrastructure, Data & Analytics en Modern Workplace landscape.

Over Fellowmind
Fellowmind begeleidt organisaties vanuit menselijk oogpunt bij hun digitale transformatie. Met expertise en een dienstaanbod rond alle Microsoft Business Applications, transformeert Fellowmind internationale klanten tot organisaties die meer tijd en ruimte overhouden voor persoonlijke en betekenisvolle relaties. Fellowmind is uitgegroeid tot een groep van diverse business units: CRM Partners BV, CRM Partners AG, Pulse Business Solutions, AXtension, Endeavor, eCraft, Orango, ProActive en vanaf vandaag aXon. Hun kantoren bevinden zich in Zweden, Nederland, Finland, Denemarken en Duitsland. Fellowmind heeft 1600 medewerkers en een totale omzet van €200 miljoen. Lees meer op www.fellowmindcompany.com.

FSN Capital
FSN Capital, opgericht in 1999, is een toonaangevende private equity-adviseur in de Noord-Europese regio met een beheerd vermogen van €2125 miljoen. FSN Capital Funds richt zich op het doen van controle-investeringen in bedrijven die actief zijn in de Noord-Europese regio die ons langetermijnperspectief delen. Het heeft het doel om deze transformatie op een verantwoorde manier tot stand te brengen via onze interactie met elk van onze portfoliobedrijven, met name onze betrokkenheid bij hun werknemers, leveranciers, de lokale gemeenschappen waarin zij actief zijn en het milieu in zijn geheel.