Vergroot je customer intimacy met Customer Engagement van Microsoft Dynamics 365

De wereld is transparant, klanten worden mondiger en hun verwachtingen almaar hoger. Tevreden klanten zijn je beste ambassadeurs, maar ontevreden klanten kunnen je bedrijf heel veel schade aanrichten. Meer dan ooit is het belangrijk om dicht bij de klant te staan en hem persoonlijke aandacht te geven. Maar ook nooit eerder was het door de grote hoeveelheid informatie en contactmomenten zo complex als nu. Het wordt steeds moeilijker om zonder de juiste tools alle klantinformatie altijd en overal beschikbaar te hebben en doeltreffend in te zetten.

Met Customer Engagement (CE) helpt Pulse inzicht te krijgen in jouw marketing, klanten, sales- en (field)service-processen efficiënter te maken en de omzet per medewerker te verhogen. Dit doen we op basis van het Microsoft Dynamics 365-platform, gecombineerd met onze internationale branchekennis.

De praktijk

Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement-apps

Dynamics 365 for Marketing

Genereer leads dankzij optimale online customer journey.

Lees meer

Dynamics 365 sales

Dynamics 365 for Sales

Laat techniek voor je werken om klanten tevreden te houden en nieuwe relaties te bouwen.

Lees meer

Dynamics 365 Customer Service

Dynamics 365 for Customer Service

Vergroot klanttevredenheid en bind klanten met de allerbeste klantenservice.

Lees meer

Dynamics 365 Field Service

Dynamics 365 for Field Service

Vereenvoudig je planning en maak van servicemonteurs hét visitekaartje van je bedrijf.

Lees meer

Doorbreek barrières

Om Customer Engagement (CE) goed in de onderneming geadopteerd te krijgen en het volledige potentieel te benutten, is integratie met andere bedrijfssoftware en data essentieel. Pulse doorbreekt de onzichtbare barrières die traditioneel bestaan tussen CE, ERP en de dagelijkse productiviteitssoftware. Wij verbinden de front-office met de back-office, sales-gerelateerde data uit CE met operationele data uit ERP en de cloud met jouw lokale infrastructuur. CE en ERP van Microsoft Dynamics 365 werken nauw samen met vertrouwde Microsoft Office-programma’s als Outlook, Word en Excel. En Microsoft PowerBI vertaalt alle data naar krachtige integrale analyses en rapportages. Voor een 360 graden view van jouw bedrijf.

Zet jouw data aan het werk!

Data is kennis. Systemen zoals Customer Engagement zijn niet alleen gemaakt om data in op te slaan, maar juist om deze data proactief aan te wenden. De ondersteuning van het Power platform zal in deze de sleutel tot het succes zijn.

Enkele referenties

Erwin Berends
Microsoft D365 CE

Neem contact op met het Pulse CE-team

Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement toegespitst op jouw processen en goede training is essentieel voor een succesvolle implementatie. Ons gespecialiseerde team staat voor je klaar om daar bij te helpen. De uitgebreide basisfuncties van Dynamics 365 hebben we al uitgebreid met vele branchespecifieke oplossingen, waardoor je al in korte tijd aan de slag kunt.

Plan een afspraak met Pulse