Ondernemingen die aangeven tegen de grenzen van hun systemen aan te lopen, hebben vaak meer behoeften dan waarin hun bedrijfssoftware kan voorzien. Maar omdat er door de jaren heen steeds meer maatwerk aan de bestaande software is toegevoegd, blijkt doorontwikkeling lastig. Er wordt voortgeborduurd op het oude, terwijl de markt en organisatie om vernieuwing vragen. Met een modern cloudplatform – dat standaard vrijwel alles bevat om optimaal je processen te ondersteunen – heb je een stevig fundament voor toekomstige groei.

Naast dat beheer en upgrades automatisch zijn geregeld, komen steeds nieuwe functionaliteiten en innovaties beschikbaar. Die vernieuwingen bieden een breder perspectief, omdat ze afkomstig zijn van buiten de muren van je organisatie. Ze zijn het resultaat van de wijze waarop het platform voor uiteenlopende industrieën continu wordt doorontwikkeld. Zo profiteer je van de kennis en ervaringen van de hele wereld.

Toekomstbestendig

De kans is groot dat Microsoft Dynamics 365 je laatste (grote) ERP-/CRM-project is. Waarom? Dankzij de compleetheid blijf je binnen de standaard én dankzij het feit dat je in de cloud (Microsoft Azure) werkt, beschik je altijd over actuele software. Geen moeilijke migraties, her-implementaties of upgrades meer.

Microsoft cloud verdienmodel

Compleet

Trends en nieuwe technologieën hebben invloed op je bedrijfs- en verdienmodel. Daarom is het belangrijk een fundament te bouwen om toekomstbestendig en wendbaar te zijn. Microsoft Dynamics 365 is hét cloudbased platform dat dit mogelijk maakt. Het integreert diverse oplossingen waaronder ERP, CRM, Service en Business Intelligence. Zo heb je alles tot je beschikking om processen te optimaliseren, het maximale uit data te halen en concurrerend te blijven in een snel veranderende markt. De uitgebreide basisfuncties breidt Pulse doorlopend uit met eigen ontwikkelde (branchespecifieke) apps en oplossingen van partners. Zo zorgen we voor de ideale totaaloplossing.

groei

Groeit mee

Microsoft Dynamics 365 is een schaalbare cloudoplossing: eenvoudig genoeg voor een lokaal bedrijf in één land, maar krachtig genoeg om bedrijven met vestigingen over de hele wereld te ondersteunen. Daarnaast groeit het mee met veranderende ambities. Handig als je bijvoorbeeld meerdere productielocaties en verkoopvestigingen wilt koppelen of uitbreiden. Er hoeft niet meer fors geïnvesteerd te worden in de aanschaf en het onderhoud van eigen servers, omdat je betaalt voor gebruik. Bovendien is data beschikbaar op alle mobiele apparaten, zodat thuis, onderweg of bij de klant direct toegang is tot de benodigde informatie.