rsr

Over RSR

RSR maakt mensen mobiel. Met veel passie en een groot verantwoordelijkheidsgevoel biedt het bedrijf oplossingen in verschillende situaties om mobiliteit en zelfstandigheid te verbeteren. RSR heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot merkonafhankelijke leverancier met een breed pakket aan diensten, waardoor cliënten altijd zo snel en goed mogelijk worden voorzien van een passend hulpmiddel.

RSR is dé toonaangevende partner in mobiliteitshulpmiddelen, die lokaal betrokken is en altijd helpt. De cliënt staat centraal in alles wat ze doen.

Facts & figures

  • Aantal werknemers: 140+
  • Branche: Hulpmiddelenbranche
  • Kantoren: Leeuwarden, Winschoten, Nieuwleusen, Duiven, Breda en Schagen
  • Business Challenges: De shift maken van interne transactionele benadering naar cliënt- en relatiegerichte processen waarbij duurzaam partnerschap centraal staat, flexibiliteit, wet- en regelgeving.
  • Oplossing: Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations, Customer Engagement, Field Service, Power Platform, e-Con CPQ
  • Resultaten: Het platform brengt flexibiliteit daar waar RSR het nodig heeft, zodat de cliënt altijd centraal staat.

Aanleiding

In de wereld van mobiliteitshulpmiddelen draait het om de cliënt. Daarnaast heb je te maken met veel wet- en regelgeving. Het oude systeem van RSR boodt weinig flexibiliteit en de processen waren opgebouwd rondom transacties. Het bedrijf wilde de shift maken van een interne transactionele benadering naar cliënt- en relatiegerichte processen, waarbij duurzaam partnerschap centraal staat.

Aanpak & Resultaat

Het platform is groot gemaakt over verschillende facetten. Finance & Operations is het fundament voor de financiële en logistieke processen om maximaal in control te zijn. Customer Engagement biedt flexibiliteit en stuurt het integrale proces aan, zodat RSR dichterbij de klant staat en de focus altijd op de cliënt ligt. De frontoffice processen zijn flexibel ingericht met het systeem waardoor RSR snel kan schakelen, de backoffice processen zijn volledig gericht op efficiëntie. Daarnaast kan de organisatie beter anticiperen op wet- en regelgeving en toekomstige ontwikkelingen. Het platform brengt flexibiliteit daar waar het nodig is, zodat de cliënt altijd centraal staat.

In de wereld van mobiliteitshulpmiddelen draait het om de cliënt
rsr